Rowenta Respect Saçlarınızı Yıpratmadan Düzleştirir

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Artık kuaföre gitmeden de dümdüz yapılmış, sağlıklı görünen saçlara sahip olmak mümkün.


rowenta_mkle.jpg


Düz saç her zaman modadır. Düz saç her zaman bir başkadır: Her hareketimizle saçlarımız da hareket eder. Parlak ve sağlıklı görünür. Üstelik hem gündüz hem gece, hatta özel davetlere bile uygundur düz saç…


Artık kuaföre gitmeden de dümdüz yapılmış, sağlıklı görünen saçlara sahip olmak mümkün. Yeni nesil saç düzleştiricileri her zaman elimizin altında. Üstelik de kuaför ücretlerinden tasarruf sağlıyor. Saç tipinize en uygun ısıyı kendisi belirliyor, çabucak ısınıyor ve mükemmel düzleştiriyor.


Rowenta Respect Saç Düzleştirici
Rowenta Respect, saçlarınızı düzleştirirken sağlığını korumayı da amaçlıyor. Saç tipinize ve saçınızın durumuna göre ideal ısıyı belirleyip, saçınızın yıpranmasını engelliyor. Respect, saçınızı korurken güçlenmesine de yardımcı oluyor. Sadece 2 hafta kullanımdan sonra saçınızın dayanıklılığını yüzde 25 oranında arttırıyor.


Nasıl çalıştığına gelince… Bu düzleştiricinin akıllı bir sistemi var. Saç tipinizi ve saçınızın o anki hassasiyet derecesini (sağlıklı, hassas ve yıpranmış) tanımladığınızda ideal düzleştirme için gereken ısıyı otomatik olarak belirliyor. Mesela saçlarınız bukleli ve hassas ise bu bilgileri düzleştiriciye giriyorsunuz ve mükemmel sonuç almak için gereken ideal ısı aralığı otomatik olarak gösteriliyor.


Rowenta Respect’in ısınması için fazla beklemenize de gerek yok. Sadece 30 saniyede ısınıyor ve ‘iyonik teknolojisi’ ile saçınızın elektriklenmesi önlüyor. Düz saçın kabusu elektriklenmenin de önüne geçiliyor böylece!


Tavsiye edilen satış fiyatı: 179,90 TL.


Alıntı
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst