Kristen Stewart
Daimi Üye
Neden bilmiyorum, ispanyollar gelinlik ve gelinlik aksesuarları üretme konusunda çok başarılılar. Nedenini bilen varsa lütfen söylesin, çok merak ediyorum!…Rosa Clara, yine bir ispanyol gelinlik tasarımcısı. Gelinliklerine ileride bakacağız. Bugün sadece beyaz, sade ve inanılmaz çekicilikteki gelin ayakkabılarından bir kaç tanesini size göstereceğim. Bunlar 2009 koleksiyonundan…
Eger düğününüz kapalı bir mekanda, çok sıcak olmayan bir günde olacaksa şu tarz burnu kapalı bir ayakkabı çok uygun olacaktır:

not: tokaya ve küt buruna dikkat
Veya daha romantik bir tarz için şu dantel kaplılar -ben bayıldım-:

Bir diğer model, bu defa hem burnu açık hem de topuk kısmında sevimli pencereleri var:

Aşağıdaki modeller de açık havada yapılacak özellikle kır düğünleri için harika olur:

(daha önce de dediğim gibi, ayakkbılarınızı almadan önce mutlaka düğünün yapılacağı yerin zeminini görün derim. Çim alanda sivri topuk = katastrof)…

Not: Gerçi gelinliklerin eteğinden ayakkabilar çoğu zaman görünmez. ( Ben mesela, bu sebepten ötürü çok sıradan platform topuk bir ayakkabı kullanmış ve çok rahat etmiştim
) Ancak eğer böyle iddialı bir çift ayakkabınız olacak olursa fotoğrafçınızdan ayakkabının görüneceği şekilde bir poz almasını rica etmeyi unutmayın!
Alıntıdır.
Eger düğününüz kapalı bir mekanda, çok sıcak olmayan bir günde olacaksa şu tarz burnu kapalı bir ayakkabı çok uygun olacaktır:

not: tokaya ve küt buruna dikkat
Veya daha romantik bir tarz için şu dantel kaplılar -ben bayıldım-:

Bir diğer model, bu defa hem burnu açık hem de topuk kısmında sevimli pencereleri var:

Aşağıdaki modeller de açık havada yapılacak özellikle kır düğünleri için harika olur:

(daha önce de dediğim gibi, ayakkbılarınızı almadan önce mutlaka düğünün yapılacağı yerin zeminini görün derim. Çim alanda sivri topuk = katastrof)…

Not: Gerçi gelinliklerin eteğinden ayakkabilar çoğu zaman görünmez. ( Ben mesela, bu sebepten ötürü çok sıradan platform topuk bir ayakkabı kullanmış ve çok rahat etmiştim
Alıntıdır.