Rizom Tatil Köyü - Yalova

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Rizom Tatil Köyü

Değerlere sahip çıkan tatil köyü olarak sizleri yaşadığınız şehrin gürültüsünden, karmaşasından alıp, bülbül sesleri ve erik ile çam ağaçlarının eşlik ettiği Yalovanın muhteşem doğası ve plajlarıyla baş başa bırakıyoruz.
Ailenizle birlikte geçireceğiniz en güzel tatilin burada gerçekleşmesi için, hazırladığımız birçok aktivite ve tek tek düşünülmüş ayrıntılar ile sizleri 35.000 m² alan üzerine kurulan tatil köyümüze bekliyoruz. Tatil köyümüz; Yalova şehir merkezine 4 km., İstanbul feribotla 75 dk., kara yolu ile 2 saat, Sabiha Gökçen hava alanına 1.5 saat uzaklıktadır.

VİZYON
Misafirlerimizin beklentileriyle şekillenen, gelişime odaklı, müşteri memnuniyetini önemseyen bir anlayışla Alternatif Turizm sektöründe yeniliklere öncü olmak ..
MİSYON
Türk kültürünün değerlerine sahip çıkan bir anlayışla, misafirlerimizin hayallerindeki tatili, kendilerini özel hissedecekleri bir hizmetle sunmak

GEZİLECEK YERLER
Tatil köyümüzde, ailenizle birlikte mükemmel bir tatil geçirirken, aynı zamanda muhteşem doğası ve zengin bitki örtüsü ile gezenleri büyüleyen Yalovaya; doğal güzellikleriyle etkileyici bir ortama sahip olan Kent Ormanında vakit geçirebilir, Termal Atatürk Köşkü ve Yalova Yürüyen Köşkü ziyaret edebilir, canlı bitki ve ağaç müzesi Karaca Arboretum uğrayabilir, doğa tutkunları için muhteşem bir şölen sunan, Sudüşen ve Çaldere şelalelerini gezebilir, Sermayecik köyünün kirazını ve yılın on ayı ürün veren çileğini tadabilir, Erikli ve Delmece yaylalarıyla, Dipsiz gölün doğa harikası manzaralarını seyredebilir, Altınova Hersekzade Ahmet Paşa Camii ve Termalde bulunan Tarihi Sinama binasını gezebilirsiniz.
rizom1.jpg
 
OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Adres:
Tigem Arazileri içi
Kamplar Bölgesi – YALOVA

Tatil koyumuzde standart ve aile odasi olmak uzere iki tip oda vardir.Standart odalarimizda 2 tek yatak ve bir acilir kapanir koltuk ile toplam 3 kisi,aile odalarimizda 2 yatak odasi ve bir salon olmak uzere toplam 5 yatak (bir tanesi acilir kapanir koltuk ) bulunmaktadir.Tum odalarimizda tv,minibar,dus,sac kurutma makinesi,telefon ve kasa bulunmaktadir.

Tesisimizde bay ve bayanlara ozel 2 adet havuz ve cocuklar icin aqua park,cocuk oyun parklari,sauna Turk hamami ve masaj salonlarimiz bulunmaktadir.Turk hamami,sauna ve masaj erkek ve bayanlara donusumlu olarak hizmet verecektir.Yine tesisimizde market ve kuafor yaz boyu misafirlerimize hizmet verecektir.



AKTİVİTE- EĞLENCE
Tatil köyümüzde gün boyu süren ve akşam da devam eden aktivitelerle ailece çok eğleneceksiniz. Animasyon ekibi, plaj voleybolu, havuz oyunları, oyun salonlarında langırt, masa tenisi, tavla, okey gibi oyunlarla büyükler tatilin keyfini çıkarırken, minik afacanlarda; oyunlar oynayacak, çocuk havuzları ve oyun alanlarında doyasıya eğlenecek, daha birçok aktivite ile kendilerinden geçecek ve tatil hiç bitmesin isteyecekler.

Otelimiz her şey dahil olarak hizmet vermektedir.

Sabah kahvaltısı
Öğle Yemeği
Çay Saati
Akşam Yemeği
Sabah Saat 10:00’dan Akşam 23:00’ e kadar içecekler ücretsizdir.



 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst