Rimmel Sadece Watsons'ta!

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
İngiltere'nin en çok satış yapan makyaj markası RIMMEL, şimdi Türkiye'de sadece Watsons mağazalarında satışa sunuluyor. Reklamlarında Kate Moss'un oynadığı RIMMEL, ruhunu Londra'nın kışkırtıcı, çekici, esprili, yaratıcı, enerjik ve stil sahibi caddelerinden ve insanlarından alan özel bir marka...

1226615778_full.jpg


Şimdi güzellik ve bakım üssü Watsons'a uğramak için çok şık bir nedeniniz daha var. Kısa zamanda İngiltere'nin en çok satış yapan markası olan RIMMEL, güzellikte kuralları kaldırıyor ve "Londra imajını yaşayın!" fikrinden hareketle üretiliyor. Londra'nın her türlü çeşitliliğe sahip renkli sokaklarını yansıtan ürünleri, bugün başta İngiltere olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde ve Amerika'da kadınların makyaj denildiğinde aklına gelen ilk tercih...

Zengin seçenekleri ile birbirinden çarpıcı ürünleri olan Rimmel ailesine Glam'Eyes Maskara ve Volume Booster Dudak Parlatıcı ve Ruju da eklendi.

Glam'Eyes Maskara: eşsiz VolumeFlex fırçası sayesinde kirpiklerinize kusursuz bir güzellik katar. Kirpiklerinizin inanılmaz derece etkili ve belirgin görünmesini sağlar. Maskara kirpikleriniz üzerinde adeta süzülerek istenen hacmi kazandırır ve kirpiklerinizin her bir teline belirgin bir görünüm verir.

Volume Booster Dudak Parlatıcı ve Ruj: Volume Booster ile %40 daha dolgun görünen dudaklara sahip olabilirsiniz. Volume Booster dudaklarınızı daha ıslak, belirgin ve kıvrımlı gösteren kolajen ve hiyalüronik kürecikler içerir. Dudaklarınıza anında parlaklık verir ve bu parlaklığı 6 saate kadar koruyor.

İnanması güç ama Rimmel'in tarihçesi 200 sene öncesine dayanıyor. "Rimel"e adını veren Eugene Rimmel'in kokular ve renklerle macerası 1800'lerin ilk yıllarında başlıyor; dünyayı dolaşıyor; egzotik malzemeleri ve kuralları yıkan yeni buluşları araştırıyor. Ve bu tecrübeler ona ilk güzellik ürünlerini yapması için yepyeni fikirler veriyor. İlk ürünleri, kısa zamanda özellikle Kraliyet mensuplarının ve seçkin sınıfın tercihi oluyor. Eugene Rimmel'in 1887'de ölümünden sonra güzellik imparatorluğunu iki oğlu devralıyor ve ürün yelpazesine yeni renkler ve özellikle göz makyajına yoğunlaşan ürünler ekliyorlar.

Bugün Rimmel, İngiltere'nin en çok satış yapan kozmetik markası. Şu anda Coty Inc şirketinin parçası olan Rimmel dünyanın birçok ülkesinde satış ağını genişletmeyi sürdürüyor. Amerika'da 2000 yılında satışına başlanan Rimmel, özellikle Batı ve Doğu Avrupa'nın birçok kentinde satılıyor.

Markayı anlatan birkaç anahtar kelime...

Sahte değil, gerçek.. Herkes için... Eğlence... Çok iyi kalite... Kişiselliğin yansıması.... Güzellik için kural ve tabu koymayan. Özgür ruhlu, enerjik. Her şeyi çok ciddiye almayan... Sokaktan ilham alan...

Watsons Mağazaları: Capitol, Erenköy, Bahariye, Teşvikiye, İstanbul Cevahir, Kurtuluş, Akatlar MKM, Carousel, Olivium, Bayrampaşa Akvaryum, Büyükçekmece Atirus, Silivri Maxi, Bursa Zafer Plaza, Kayseri Park, Bursa Korupark, Forum Mersin, İzmir Forum Bornova, Ankara Panora, Denizli Forum Çamlık, Forum Trabzon, Eskişehir Neo.

Alıntıdır!
 

Eileithhyia

Daimi Üye
Katılım
28 Mart 2011
Mesajlar
570
Tepki
523
Puan
93
Yaş
38
Konum
Aydın
keşke internette güvenerek alabileceğim bir sitesi olsa :( malum ağrı'da watsons yok :(
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst