Renkli Yemek Odaları

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.675
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
1-houseofturquoise.jpg


Yemek odanıza renk katmak için farklı uygulamalar yapabilirsiniz. Yemek odasının duvarlarını farklı renklerde boyamaktan, renkli aksesuarlar kullanmaya kadar büyük-küçük birçok şekilde renkli odalar hazırlayabilirsiniz.

9-simplypix.jpg


Perdeler, sandalye döşemeleri, halılar odaya renk katabileceğiniz diğer unsurlardır. Odanın zemin renklerini canlı renklerden seçiyorsanız mobilyalarınızın renklerini sade renklerden seçmeniz daha doğru olacaktır.

34-heartbeatoz.jpg



Odanın her mobilya ve eşyasında renk kullanmaktan kaçının. Çok fazla rengi bir arada kullanmak riskli olabilir. Örneğin sandalye ve perdelerinizi renkli ve desenli kumaşlardan seçerseniz, mobilya ve halılarınızı daha sade renk ve desenlerde seçmelisiniz.







Yemek odanızda çok renkli kumaşlar ve desenler seçtiyseniz cam yemek masası ahşap bir yemek masasına nazaran çok daha şık duracaktır. Cam sade ve ışığı geçirgenliğiyle odanıza dinginlik katacaktır.



25-HB.png




Odanızda renk bütünlüğünü duvara asacağınız büyük boy tablolarla sağlayabilirsiniz.Tüm bir duvarı renkli boyamak yerine dekorasyonunuza uygun renkerde tablolar seçmek çok daha kolay ve hızlı olacaktır.



22-designshuffle.jpg




Yemek odanızın renklerini daha belirgin hale getirmek için zemin döşemelerini veya halı seçimini koyu renklerde yapabilirsiniz. Koyu bir zemin üzerinde parlak renkler çok daha vurucu olarak ortaya çıkacaktır.



17-Fresh-Home.png




Yemek odanızda rengi büyük uğraşlar yerine küçük dokunuşlar ve az bir bütçe ile de sağlayabilirsiniz. Sandalyelerinizin minderlerini renkli kumaşlardan seçerek, duvarda tablolar ve bazı tamamlayıcı aksesuarlar kullanarak da yemek odanıza renk katabilirsiniz.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst