Renkli Rimel Trendi!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.685
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
br6mXj.jpg


Çoğu zaman siyah rimelleri kullandığımız için diğer renklere daha soğuk bakar ya da gençlere yakıştığı bahanesini öne süreriz. Bu sezon durumlar biraz değişti. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen moda haftalarına göre bu sene ilkbahar-yaz sezonunda renkli rimelleri çokça göreceğiz.

Aynı rimeli kullanmaktan sıkıldıysanız ve makyajınıza renk katmak istiyorsanız bu trend tam da size göre. Renkli rimellerde dikkat etmeniz gereken tek şey göz makyajınızı sade tutmak. Doğal görünümlü bir ten makyajı ve tarzına uygun renkli bir rimel ile cool görünüm yakalayacaksınız.

dPBmdn.jpg


Renkli Rimeller

Gözlerinizi daha dikkat çekici ve etkili görünmenize yardımcı olur. Görünümünüz gençleştirecek olan rimelleri göz renginize göre seçmekte fayda var. Mavi ve lacivert tonlarındaki Rimeller her göz rengine uyum sağlar. Makyajınızı tamamlamanıza yardımcı olur. Nemlendirici ve allıklar ile makyajınızı tamamlayabilirsiniz.

5gybld.jpg


Yeşil Sarı Rimel

Krem farlar ve renkli rimeller farklı bir uyum yakalıyor. Yeşil kahverengi tonlarda bir far ile yeşil sarı rimelleri kullanabilirsiniz. Eğer gözleriz ela ya da yeşil ise korkmadan bu trendi uygulamaya başlayabilirsiniz.

ALzWMq.jpg


Pembe ve Turuncu Rimel

Renkleri canlı olduğu için pembe ve turuncular açık tenli ve renkli gözlülere daha çok yakışıyor. Bu tonları parti ve festivallerde kullanabilirsiniz. Günlük kullanıma çok uygun olmasa da yaz aylarında hafif bir ten makyajı ile renkli rimelleri kumsalda bile kullanmak isteyeceksiniz. Biraz cesaret ile siz de bu trende uyum sağlayabilirsiniz


 

Ekli dosyalar

  • 0.jpg
    0.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 53
  • 1.jpg
    1.jpg
    13,3 KB · Görüntüleme: 57
  • 2.jpg
    2.jpg
    20,7 KB · Görüntüleme: 55
  • 3.jpg
    3.jpg
    21,6 KB · Görüntüleme: 50

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst