Rengarenk Gelin Ayakkabıları!

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.513
Puan
113
Konum
İstanbul
Rengarenk Gelin Ayakkabıları!


green_wedding_inspiration.jpg


Eğer sıradan gelin ayakkabıları size biraz düz görünüyorsa ve gelin ayakkabısından yana farklılıklar arıyorsanız renkli gelin ayakkabılarına mutlaka göz atmalısınız. Çiçek buketinizle ve saç aksesuarlarınızla renk uyumu içerisinde olan bir çift ayakkabı sizin hayal ettiğinizden bile güzel görünebilir...

15.jpg

Sıcak renkler

Buketiniz de pembe, sarı ve turuncu gibi renkler varsa buna uygun bir ayakkabı seçebilirsiniz. Beyaz gelinliklerle toz pembe ve sarı gelin ayakkabıları oldukça uyum içerisinde olabiliyor. Eğer kırık beyaz veya krem bir gelinlik giyecekseniz kırmızı ve bordo bir ayakkabı tercih edebilirsiniz.

12.jpg

Dondurma renkleri

Gelinlikle en güzel görünen renklerin başında pastel ve uçuk renkler geliyor. Toz pembe, bebe mavisi ve açık petrol yeşili gibi dondurma renklerini deneyerek size en uygun olan rengi keşfedebilirsiniz. Gelinliğinizi dondurma renklerine sahip saten ayakkabılarla da tamamlayabilirsiniz.

2.jpg

Renk bütünlüğü

Eğer renk bütünlüğü arıyorsanız belinize ayakkabınızla uygun renklerde bir çiçek takabilirsiniz. Saç aksesuarlarınızı ayakkabınızla uyumlu renkler de seçebilirsiniz. Buketiniz her zaman çok fazla göz önünde olacaktır. Buketinizle renk bütünlüğü sağlayabilirsiniz. Tabi damadı unutmamak gerekiyor. Kravat ve yaka çiçeği gibi damat aksesuarları ile renk uyumu sağlayabilirsiniz.

img_0839%20%281%29.jpg


23.jpg


16.jpg


14.jpg


13.jpg


11.jpg


ekolay



 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst