G
GurbetGuzeli
Misafir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
MALZEMELER:
1 Litre süt,
7 Çorba kaşığı irmik,
14 Çorba kaşığı toz şeker,
1 Paket vanilin,
1 Çorba kaşığı margarin,
Arzuya göre cukulata sosu, recel sosu ,2 Tatlı kaşığı tarçın.
HAZIRLANIŞI:
Sütün içine irmiği ve şekeri koyup önce kuvvetli ateşte sonrada kısık ateşte karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişirin. Koyulaşınca içine vanilin ve margarini ekleyip iyice çırpın.
Arzuya göre gül suyu ile islattigimiz dikdörgen borcama döküp sogumaya birakiyoruz. bir gun önceden yaparsak dahada lezzetli oluyor. sonradan krem santiyi cirpip üzerine yayiyoruz.ve servisten önce sosunu döküp servis yapiyoruz
afiyet olsun)