Ranklar Üye Gifleri ~

Çilekli Sakız

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Katılım
1 Şubat 2009
Mesajlar
4.185
Tepki
5.840
Puan
113
Yaş
32
Konum
İzmir/ Tokat
admintn1.gif

coadmingf6.gif

supermodnu9.gif

prensesmodvu0.gif

modeg4.gif

ladyjc4.gif

modyov3.gif

ozelie4.gif
 
OP
Çilekli Sakız

Çilekli Sakız

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Katılım
1 Şubat 2009
Mesajlar
4.185
Tepki
5.840
Puan
113
Yaş
32
Konum
İzmir/ Tokat
Yasaklı Üye
banned.png


Açıklama: Forum kurallarına uymayarak forumda huzursuzluk çıkarmış ve forumda davranışlarında sorun olan kişilerin kullandığı ranktır.Forumdan uzaklaştırılmıştır.

Yeni Üye
yeniuye.png


Açıklama: Foruma yeni kayıt olan üyelere verilen ranktır.

Acemi Üye
acemiuye.png


Açıklama: Forumda 50 konu veya mesaj paylaşan üyelerin kullandığı ranktır.

Emektar Üye
emektaruye.png


Açıklama: Forumda 350 konu veya mesaj paylaşan üyelerin kullandığı ranktır.

Kıdemli Üye
kidemliuye.png


Açıklama: Forumda 1000 konu veya mesaj paylaşan üyelerin kullandığı ranktır.

Emekli Üye
emekliuye.png


Açıklama: Forumda 3000 konu veya mesaj paylaşan üyelerin kullandığı ranktır.

Animatör
animator.png


Açıklama: Animasyon İşiyle Uğraşan Gruba verilen rütbedir, normal üyelikten hiçbir farkı yoktur.Gruba herkes katılabilir.

Coder
coder.png


Açıklama: Programlama işiyle uğraşan gruba verilen rütbedir , normal üyelikten hiçbir farkı yoktur.Gruba herkes katılabilir.

Grafiker
grafiker.png


Açıklama: 2D ve 3D Grafikerlik işiyle uğraşan gruba verilen rütbedir , normal üyelikten hiçbir farkı yoktur.Gruba herkes katılabilir.

Senarist
senarist.png


Açıklama: Senaryo yazanlar grubuna verilen rütbedir , normal üyelikten hiçbir farkı yoktur.Gruba herkes katılabilir.

Silver Üye
silver.png


Açıklama: Foruma uzun zaman geçiren veya hak ederek kazanan kişilere verilir.Özel silver paylaşım kategorisine erişim sağlayabilir.Özel ayrıcalıkları vardır.

Gold Üye
golduye.png


Açıklama: Forumda yoğun yapan kişilere verilir veya forum yönetimi tarafından uygun görülen kişilere verilir.Hem gold hemde silver paylaşım kategorilerine erişim sağlayabilir.Özel ayrıcalıkları vardır.

Yazılım Ekibi
yazilim.png


Açıklama: Kendini kanıtlamış ve program veya oyun örnekleri kodlayan ve bolca ders veren kişilere verilir.Yönetim ekibindedir.

Studyo Ekibi
studyo.png


Açıklama:Hikaye ve Roman bölümünde zaman geçiren kişilere verilen ranktır bu rankı kazanmak için size teklif gelmesi gerekir veya duyurulardan ekibe alım açıldığında bu rankı almaya hak kazanırsınız.

Test Yetkili
testyetkili.png


Açıklama: Yetkili rütbesine ulaşmak için önce yönetim tarafından göz altına alınırsınız ve deneme aşamasına girersiniz eğer görevinize uygun olarak seçilirseniz bir üst rütbe olan yetkili rütbesine ulaşırsınız.

Yetkili
yetkili.png


Açıklama: Forumda kendini kanıtlamış kişilere verilir , forumda açılan yetkili alımlar sayesinde veya sizlere teklif gelerek uzmanlık alanınıza göre kategorinizde görev almaya başlarsınız.Yönetim ekibindedir.

Üst Yetkili
ustyetkili.png


Açıklama: Bütün kategorilere yetkisi vardır ve uzmanlık alanı geniştir rütbe atlayarak bu rütbeye kadar gelir , alt rütbedeki kişilerin başvurabileceği ve destek alabileceği bir rütbedir her türlü sorununuzu dinler ve yarışma ve etkinlikler düzenleme yetkisine sahiptir.Yönetim ekibindedir.

Yönetici
yonetici.png


Açıklama: Forumda yetkilileri yönetme yetkisine sahiptir ve tüm kategorilere erişimi vardır ve forum düzeninden sorumludur , kurucuya bağlıdır.Yönetim ekibindedir ve söz sahibidir.

Kurucu
kurucu.png


Açıklama: Forumu kuran kişilere ve en üst seviyedeki forum ekibine verilen ranktır , bütün foruma hakimdir ve bütün şikayet ve önerilerinizi veya isteklerinizi ulaştırabileceğiniz kişilerdir.Forum yönetiminden sorumludurlar.Forum teknik işleri ile uğraşırlar.Yönetim ekibindedir ve söz sahibidir.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst