ee herkes kim kız sanane onlardan sen kendin yeni başladın geliştirmen için hem kendini hemde evine dekor ne güzel mis gibiBirde bu heryerde var herkes bunu yapıyor
ee herkes kim kız sanane onlardan sen kendin yeni başladın geliştirmen için hem kendini hemde evine dekor ne güzel mis gibiBirde bu heryerde var herkes bunu yapıyor
Model çok yaygın demek istedimee herkes kim kız sanane onlardan sen kendin yeni başladın geliştirmen için hem kendini hemde evine dekor ne güzel mis gibi
He anladım canım hangisi kolayına geliyorsa dene bizede göster .)Model çok yaygın demek istedim
Daha sade seviyorum
Yapabilirsem yastğın runnerini yaparım pofidik yerleri yapmam çizgi çizgi bakayım
Niye sevmiyor aa
Lan benim kizada yap bizeyler uyuzkurban bayramı için kızımın sınıfına hediyelik yapıcam
Kızlara deniz kabuğu toka
Erkeklere futbol topu anahtarlık
Aşk olsun yapayım niye yapmimLan benim kizada yap bizeyler uyuz
Oo cok güzel canım eline saglık simdidenkurban bayramı için kızımın sınıfına hediyelik yapıcam
Kızlara deniz kabuğu toka
Erkeklere futbol topu anahtarlık
Lan benim kizada yap bizeyler uyuz

Oh oh neguzel hersey yap aToplar anahtarlık
Deniz kabukları toka olacak

Maşallah çok güzel eline sağlıkToplar anahtarlık
Deniz kabukları toka olacak
Sağol canımMaşallah çok güzel eline sağlık
Ayy banada yap kız kem göz gibiböyle toka yapmış arkadaş

Afferim kiz sana masallah eline sağlık çok güzel olmuş canimYastık kılıfım böyle oldu
Yaa teşekkür ediyorumAfferim kiz sana masallah eline sağlık çok güzel olmuş canim
Emegine eline saglık çok güzel olduYastık kılıfım böyle oldu
Sağol canımEmegine eline saglık çok güzel oldu