Elif_Eylul
Daimi Üye
Bizi sevmiyor iste sorun orda aNiye size gelmiyor sizi sevmiyor galiba

Bizi sevmiyor iste sorun orda aNiye size gelmiyor sizi sevmiyor galiba

Tişört ya da gömlek cebi süsleSağolasın
Hiç bilmiyorum fikrin var mı
Belki anahtarlık yağarım hediyelik bir kaç tane
Yok ya yıkanırken kötü olabilirTişört ya da gömlek cebi süsle

oda dogru evet çizimi gerdirince yapsan nasıl olur acabaMecbur germek lazım bol olunca güzel olmuyor bitmiş hali de var
Kızına yapabilirsin kot eteğine falanYok ya yıkanırken kötü olabilir
Birde öyle giyecek biri yok ki
Iskender a
afiyet olsunTşkafiyet olsun
Niye sevmiyor aaBizi sevmiyor iste sorun orda a
Kot asla giymiyor kiKızına yapabilirsin kot eteğine falan
Yok öylede olmuyor önce çizmek laxım birde iyiden gerilmesi lazım kumaşı bile yırtıyor iğneoda dogru evet çizimi gerdirince yapsan nasıl olur acaba

Yapayım simli ip alayımBen giyerim bana yap

Gız bak buldum balkona yastık yaptın bide runner yapBen giyerim bana yap
He anladım canım ben hep havlu yaptıgım icin bilmiyorum yeniler nasıl oluyorYok öylede olmuyor önce çizmek laxım birde iyiden gerilmesi lazım kumaşı bile yırtıyor iğne
Kare kasnak Bnmki büyükçe bişey
En iyi öyle oluyormuş hoca öyle diyor valla
Yapayım simli ip alayım
gold yada gümüs olsun rengi 
Runner yaparsam yine aynı model yapmam lazım ki takım olsunGız bak buldum balkona yastık yaptın bide runner yap
Ben fikir olarak onu buldumRunner yaparsam yine aynı model yapmam lazım ki takım olsun
istedigin deseni çiz canım takım yap güzel olurBirde bu heryerde var herkes bunu yapıyorBen fikir olarak onu buldumistedigin deseni çiz canım takım yap güzel olur

Havlu tok kumaş sorun olmuyor kasnağa koyuyormuydun havluyuHe anladım canım ben hep havlu yaptıgım icin bilmiyorum yeniler nasıl oluyor
Evet oda kasnakta oluyorHavlu tok kumaş sorun olmuyor kasnağa koyuyormuydun havluyu