zeynep9453
Yeni Üye
panik atak olan . ben cipralex kullnıyorum 2 senedir düşük dozda .. var mı benm gibi ? stresten üzüntüden hep kaçarım istnbulda stesten kaçmak zor ama :acep:
bnde bi ekti görmedim ..sinir aileden gelen bizde.. hep pozitif olsamda arada insan stres ypar ve hasta olyom yani bünymde güçlü değildir.
peki panik atak krizin tutunca ne yapıyorsun @zeynep9453tbi öyle fkat bnmde kolay olmuyor panik atak başlıyor bianda .. zor oluyor
cipralex uyku yapmaz ki...uykusuzluk için kullanıyorum, çok faydasıvar diyemem yani.fff:
cipralex kullnıyorum ama uyku vermiyo ki.. atarax uyku verir
aynı şeyleri yaşadığım için biliyorum ,kalp krizi sanıp acile gittiğim de oldu dr'un bana önerisi panik atak krizinin başladığını hissettiğin anda eline poşet veya kese kağıdı al ve ağzına tutup poşetin içine nefes al ver,verdiğin karbondioksiti tekrar soluyunca çarpıntını azaltıyor,dr tavsiyesiydi ve işe yaradı,dizlerimin tutmayıp acile gittiğimi bilirim ben ama geçti gitti çok şükür..pnkatk olduğumda içim koşmak istiyor. dopink içen gbi oluyor bi enerji oluyor kalbim çok hızlı çarpıyor.. kafam sıcaklaşıyor sırtım terliyor bişy olcak gbi gelir kollr bile karıncalanır o derce .. .. nas süresini ve felak süresini okuyorum ..kalbim birazdha sakinlşiyor. bazen 10 dk. bazen 30dk. 1 saat sürer .. sakinlşsem bile baş ağrısı başlar.. ertesi gün isteksizlik kafada mallk konuşma istedği ytktan kalmama istdiği olan biri oluyor.. bu 1-2 bazen 1 ay kadar sürer.. snra geçerr uzun zaman .. bian da böyle gelir ve gider.yani arada misafr olur gider..