Programlar 'Yas' Nedeniyle İptal

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503

'24 Şehit' haberinden sonra bazı dizi ve eğlence programları iptal oldu. İşte onlardan bazıları:

- ATV'nin komedi dizisi "Çocuklar Duymasın"ın bu akşam yayınlanmayacağı haberini Birol Güven, Twitter üzerinden duyurdu. Benzer şekilde, CNN Türk'te yayınlanan "Mesut Yar ile Burada Laf Çok" programının bu akşamki yayını da iptal edildi.

- TRT'de program yapan Gülben Ergen'in programı da şehit haberleri üzerine iptal edildi. Ergen, twitterdan yaptığı açıklamada "programın yapılmayacağını" duyurdu ve TRT'ye aldığı karar nedeniyle teşekkür etti.
- Show Tv'de yayın yapan Saba Tümer'de bu acılı durum karşısında bugün programını iptal etti ve şu mesajı yazdı. "Boyle bir aci yasarken yayin yapamazdik.Sehitlerimize Allah rahmet eylesin, analarina evlatlarina sabir versin.milletimizin basi sagolsun"

Gözler akşam saatlerinde yayınlanacak Kuzey Güney ve Muhgteşem Yüzyıl dizilerine çevrildi...

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
Keşke herkes bu kadar duyarlı olabilse.. Milletçe yapabilsek bişeyler bu olaylar son bulsa artık... Kimbilir ne halde şehit aileleri düşündükçe yüreğim daralıyo boğazıma düğümleniyo bişeyler. Bi şehitin annesine haberin verilişini izledim kadın kendini yerden yere attı :aglayan: Rabbim hepsine sabır versin.

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
1 gün değil 26 gün yas tutmalılar bence...
yinede buna şükür bunuda yapmayanlar var....

pamukelf

Daimi Üye
Tepki
620
çalışmayarak yas tutulmaz tatil yapılır sadece, acaba program yapmayınca yasmı tutuyorlar asıl şimdi program yapacaklar ve terörü herşekilde lanetleyecekler herşeyin farkında olduğumuzu ve hiçbirzaman pes etmeyeceğimizi o kansızlara göstermelililer
program yapmamak işin kolayı kesinlikle bana hiç samimi gelmiyorlar

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
Bu program yapmamak ne kadar dogru bilmiyorum.
Bu aci günle sinirlanamaz ki.
Bastakilerin acil birseyleri degistirmesi gerekiyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar