Prenses Gibi Hissettirecek Ayakkabılar!

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
67.417
Asfalt Güzelliğinden Eriyecek!
Tam Bir Prensese Dönüşmeni Sağlayacak Topuklu Ayakkabılar

Özel günlerde zarafetimizi tamamlayan, stilimizi bir imza haline getiren ve bizi adeta bir moda ikonuna dönüştüren topuklu ayakkabılar, hepimizin gözdesi haline geldi. Bu muhteşem ayakkabılar, kombinlerimizi mükemmel bir şekilde tamamlayarak bize olağanüstü bir hava katıyor.

Bir düğün, doğum günü partisi ya da önemli bir iş toplantısı... Hangi özel anınız olursa olsun, topuklu ayakkabılar her zaman en iyi tamamlayıcımız oluyor. Onlar, sadece birer ayakkabı olmanın ötesinde, tarzımızı yansıtan en önemli aksesuarlarımızdandır. Biz de sizin için birbirinden güzel topuklu ayakkabıları sizler için bir araya getirdik.

IMG_0839.jpeg

IMG_0823.jpeg

IMG_0824.jpeg

IMG_0825.jpeg

IMG_0826.jpeg

IMG_0827.jpeg

IMG_0828.jpeg

IMG_0829.jpeg

IMG_0830.jpeg

IMG_0831.jpeg

IMG_0832.jpeg

IMG_0833.jpeg

IMG_0834.jpeg

IMG_0835.jpeg

IMG_0836.jpeg

IMG_0837.jpeg

IMG_0838.jpeg

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.396
1747491788971.jpeg

Bu ayakkabıdan bileğindeki incileri ve önündeki tokayı çıkar tam benlik her rengini alabilirim o kadar seviyorum :lili: Siyah midi dar bir elbisem var onunla birlikte bu ayakkabının siyahını giyiyorum çok zarif duruyor :panter:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
67.417
Ekli dosyayı görüntüle 46643

Bu ayakkabıdan bileğindeki incileri ve önündeki tokayı çıkar tam benlik her rengini alabilirim o kadar seviyorum :lili: Siyah midi dar bir elbisem var onunla birlikte bu ayakkabının siyahını giyiyorum çok zarif duruyor :panter:
Ben böylede giyerim çok güzeller ama günlüge uygun sadeleri jeanle falanda çok güzel oluyor bacım senin selvi gibi boyun var topukluyla niye işkence cekiyorsun haha

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.396
Ben böylede giyerim çok güzeller ama günlüge uygun sadeleri jeanle falanda çok güzel oluyor bacım senin selvi gibi boyun var topukluyla niye işkence cekiyorsun haha
Kotları blazer ceketle falan kombin yapıyorlar ya da gömlekle altına da stiletto güzel oluyor gerçekten. Ben bu ayakkabıda en fazla öndeki toka hadi kalsın derim ama incili kısım geçmedi benden :cokkomik:

Ne selvisi ya 1,65 boyum var 10 cm bunlar oluyor anca öyle selvi oluyorum :krizz: Kız bana topuklu de ayaklarım çatlasa da gıkımı çıkarmadan saatlerce dururum içinde o kadar seviyorum:yes:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
67.417
Kotları blazer ceketle falan kombin yapıyorlar ya da gömlekle altına da stiletto güzel oluyor gerçekten. Ben bu ayakkabıda en fazla öndeki toka hadi kalsın derim ama incili kısım geçmedi benden :cokkomik:

Ne selvisi ya 1,65 boyum var 10 cm bunlar oluyor anca öyle selvi oluyorum :krizz: Kız bana topuklu de ayaklarım çatlasa da gıkımı çıkarmadan saatlerce dururum içinde o kadar seviyorum:yes:
Ayy bizim neler giydik vardı kızlarla kombinler yapıp tozunu attırıyorduk buraların hahahaha bende öyleydim bacım cocuktan sonra çokta giyemedim diycemde yalan olcak gebeyim diye giyemiyorum suan hahahaha

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.396
Ayy bizim neler giydik vardı kızlarla kombinler yapıp tozunu attırıyorduk buraların hahahaha bende öyleydim bacım cocuktan sonra çokta giyemedim diycemde yalan olcak gebeyim diye giyemiyorum suan hahahaha
Evet ya siz çok resim eklerdiniz hatta en şık hanımefendi yarışması falan oluyordu galiba. Kızla ana kız kombinleri eklersiniz bacım :cool:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
67.417
Evet ya siz çok resim eklerdiniz hatta en şık hanımefendi yarışması falan oluyordu galiba. Kızla ana kız kombinleri eklersiniz bacım :cool:
Ayyy oglum oldugundan beri baba ogul yapıyoruzzz kızlada ben yaparım insllah hele bi ele avuca gelsinde zilloş :interest:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar