Pratik Firinda Patates-Resimli

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.177
Puan
113
Yaş
42
Konum
isvicre



Malzemeler
4 adet patates
2 adet sarımsak / sarımsak tozu
Tereyağı / sıvı yağ
Tuz, kırmızı toz biber

Patateslerin kabukları soyulur ve haşlanır
Tepsi önce ikiye kesilmiş sarımsakla ovulur
Patatesler Tereyağı / Sıvı yağ ile yağlanmış borcama alınır
Patateslerin üstü yağlanır
Üzerlerine biraz sarımsaktan sürülür yada sarımsak tozu serpilir +kırmızı toz biber

260 derece fırında ızgara konumunda , ara sıra altı üstü çevrilerek kızarana kadar pişirilir.

Afiyet olsun


ALINTI
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst