Portakallı Kuzu Pirzola

Şekerpare

Daimi Üye
Katılım
28 Temmuz 2011
Mesajlar
14.496
Tepki
20.501
Puan
113
Konum
Mutluluklar Diyarından (:
188187.jpg



PORTAKALLI KUZU PİRZOLA

1 portakal
6 adet kalem pirzola
10 yaprak beyaz lahana
2 çorba kaşığı çiğ krema
2 çorba kaşığı tereyağı
Kekik
Kırmızı pul biber

Portakalların kabuklarını rendeleyin ve suyunu sıkın. Pirzolaları portakal suyunda 10 dakika bekletin. Bu arada lahanaları tuzla ovup ince bir şekilde kıyın. Portakal suyunun içinden çıkardığınız pirzolaları tereyağında pişirin. Üzerine çiğ kremayı ekleyip 5 dakika kaynatın. Baharatları ilave edip tavadan alın. Servis tabağına aldığınız lahanaların üzerine dizip portakal kabuğu rendesi serpin. İstenirse lahanalara bir miktar portakal suyu da gezdirilebilir.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst