Polisin tekniklerini deşifre etmek doğru mu?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Polisin tekniklerini deşifre etmek doğru mu?

Kanıt dizisi şüphelerin doğmasına sebep oluyor

556289_detay.jpg

Kanal D'de ekrana gelen ve giderek daha da beğeni ile izlenen Kanıt dizisi hakkında bir şüphe kafalarda dolaşıyor.

Kusursuz cinayet yoktur" sloganıyla yola çıkan "Kanıt", polisin uyguladığı kriminal teknikleri deşifre etmekle acaba "caydırıcı" bir misyon mu üstleniyor? Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, bu soru kafalarda soru işareti olarak kaldı.

Yoksa tam tersi, suça meyilli insanları basmamaları gereken "mayınlar" konusunda önceden haberdar edip, onları "kusursuz cinayete mi" yönlendiriyor?

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
aslında bi yönde mantıklı ben bi kaç kere izledim biraz en ufak detayla neler yapılabileceğini bilmediğim şeyleri öğrendim psikopat olsam bol bol izlerdim öğrenmeye çalışırdım:)) tabi böyle bişey için de yayından kalkacak değil

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
aslında bi yönde mantıklı ben bi kaç kere izledim biraz en ufak detayla neler yapılabileceğini bilmediğim şeyleri öğrendim psikopat olsam bol bol izlerdim öğrenmeye çalışırdım:)) tabi böyle bişey için de yayından kalkacak değil

Tamam da bu dizinin de daha önceden yazılmış bir senaryo olduğunu biliyorlar, yani ne zaman ne yapabileceklerini biliyorlar :kayris:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
ben de bir kac kere izlemistim hosuma gitmisti.
bence sakincali degil sonucta her suclu mutlaka arkasinda bie isaret birakir ben ce suclular bundan dolayi korkarlar:kahve:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar