merhabalar.. bu hastalığımı öğreneli henüz beş ay oluyor.. 18 aylık evliyim ve 10 aydır da çocuk istiyoruz..tüm denemelere rağmen olmadığı için doktora gidince belirli testler neticesinde pco olduğumu öğrendim..:uzgun:3 defa klomen ve 2 defa da çatlatma iğnesi tedavisi gördüm..şu aralar sonuçları bekliyoruz. hayırlısı olur umarım hakkımızda.. Rabbim cc doldursun kucaklarımızı inşaallah.dua ile...
Rabbim inşaallah sizede bir evlat nasip eder canım iyi haberlerini aldığımız günlerde gelir
Benim kaynımın kızı 18 yaşında adet düzensizliği ve vücudundaki aşırı tüylenme den dolayı doktora gittiğimizde onan dr aynı teşhisi koymuşdu ama onda erkeklik hormanı yüksek çıktı biçeşit biz kadınların kullandığı adet düzenliyici ilaç verdi inşallah oda evlendiğinde çocuk sahibi olmasında problem yaşamaz
Rabbim inşaallah sizede bir evlat nasip eder canım iyi haberlerini aldığımız günlerde gelir
Benim kaynımın kızı 18 yaşında adet düzensizliği ve vücudundaki aşırı tüylenme den dolayı doktora gittiğimizde onan dr aynı teşhisi koymuşdu ama onda erkeklik hormanı yüksek çıktı biçeşit biz kadınların kullandığı adet düzenliyici ilaç verdi inşallah oda evlendiğinde çocuk sahibi olmasında problem yaşamaz
bende işin garip tarafı evlenmeden önce hiçbir belirti olmaması! tüylenme vs de yok.. hormon testlerimde annelik hormonu süt,erkeklik hormonu vs bunların hepsi normal değerler çok şükür..ama zamanını bekliyoruz sanırım.. ben sadece yeni evlenecek olan arkadaşlara şunu tavsiye ediyorum ki: evlendikten sonra çok uzun süre korunmasınlar.. hormonlar vs değiştiği için çocuk sahibi olmak daha zor oluyor gerçekten. ben sanırım bunun sıkıntısını çekiyorum şu an1 sene istemedik sonrasında da biz istiyoruz Rabbim takdir etmedi henüz. sebatla bekliyoruz. O cc neylerse güzel eyler...
Allah yardımcın olsun inşallah hayırlı zamanda sağlıklı tatlı mı tatlı bir bebeğin olur