Pko ve hamilelik

Deru14

Yeni Üye
Katılım
2 Nisan 2020
Mesajlar
5
Tepki
0
Puan
1
Yaş
31
Konum
Bolu
Merhaba kendi hikayemden bahsedicem. Benim gibi olanlara örnek olsun ve birbirimize destek olalım.
27 yaşındayım. 2 senelik evliyim. 14 yaşında adet oldum. Bir yılda 2 kere oldum. Sonra Bi gitti. Gidiş o gidiş. Kendi başıma adet olamıyodum dışarıdan uyarılmadıkca. Sonra sıkıldım dogum kontrol hapı kullanmaktan içmedim. Olmuyodum adet. Öle yaşıyodum.ama hormonlarımda sıkıntı yoktu. Kiloda yoktu. İnsülin direnci de yoktu.
25 yaşında evlendim. E artık cocuk istiyoruz olmuyor.
Önce yumurta takibi yapıldı. Progestron verdiler adetliyken muayne oldum. 16 mm oldu en fazla kendi başına büyümüyordu daha fazla ve çatlamoyordu da. Sonra 2 kere klomen ve ovitrelle ile denedik. Olmadı. Her seferinde de sağ tarafta 1 yumurta olmustu. Sonra rahim filmi çektirdim meğer sol tarafım Dogustan tıkalıymıs. Açılmadı. Ama sağda sıkıntı yok.. Aşılama vs denemeden once şuan şey deniyoruz.
Menapur 75 kullandım 5 gün.
4 sol tarafta 4 sağ tarafta yumurtam oluştu. Hepsi de çatlama ya hazır büyükler. Ovitrelle verdi bu sefer 250 mikrogramlık dün vuruldum. Doktorum, olursa ikiz olur olmazsa hiç olmaz dedi bu ay için. Bugun 36.saatte ilişki olacak sonra 3 ay denicez. 3 ay boyunca yanıma gelme dedi doktor :) bekliyorum anlıcagınız..benom gibi olan var mı sonucu iyi olan var mı ya da kötü paylasalım
 
Katılım
15 Haziran 2015
Mesajlar
51
Tepki
26
Puan
18
Konum
istanbul
canım benim illaki biri yazar, bende tüp bebek tedavisi gördüm sen şuan nerde tedavi görüyorsun, inş. güzel sonuçlanır iyi haberlerini alırız bu arada
 

gevrekboyoz

Yeni Üye
Katılım
21 Haziran 2022
Mesajlar
1
Tepki
0
Puan
1
Yaş
29
Konum
izmir
Selam sonrasında neler oldu bende aynı yoldayım bu hafta yumurta takibim ve iğne başlangıcım olcak :s siz mutlu haber alabildiniz miii neler yaşadınız :))))
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst