Pilavın sararmaması için ....

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.967
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
43
Konum
Almanya
Pilavın, sararmaması için ....

Pilav yapmak biraz beceri istiyor..

attachment.php


Eger pilavi sade yapiyorsaniz ve beyaz olmasini istiyorsaniz kaynayan suyuna iki cay kasigi limon suyu sıkın.
Bu pilavin daha beyaz olmasini saglayacaktir.
Ayrica tane tane olmasinada yardimci olacaktir.
 

Ekli dosyalar

  • pilav.jpg
    pilav.jpg
    17,9 KB · Görüntüleme: 128
OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.967
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
43
Konum
Almanya
Ben beklettigim suya sıkıyordum, bu sefer kaynayan suyuna sıkayim bakalim.
 
Katılım
29 Mayıs 2012
Mesajlar
54
Tepki
25
Puan
18
Yaş
42
Konum
türkiye
suyuna bulyon yada margarin kattığımız zamanda pilavı sarartıyor bunları kavurma aşamasındayken katmak lazım
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst