Philips'in En Şık Hali

okypete

Daimi Üye
Katılım
2 Ekim 2010
Mesajlar
16.867
Tepki
19.396
Puan
113
Konum
antalya
philips-ilginc-1.jpg

Philips'i hiç bu kadar şık görmemiştik. Yeni markası Eseo ile tarzından çok farklı tasarımlara imza atmış. Philips’in özel tasarımlı ve kaliteli malzemelerden oluşan markası Eseo, ‘Hayat için Işık’ sloganıyla yola çıkmış. Eseo, hem dekoratif hem de modern tasarımları içinde barındıran geniş ürün yelpazesi ile dikkatimizden kaçmadı.
philips-ilginc-2.jpg

Farklı renk, watt ve duy seçenekleri ile en geniş alanları bile aydınlatabilme özelliğine sahip Eseo ürünleri iç mekan aydınlatması için güzel alternatifler sunmuş. Bu tavan aydınlatmasının ihtişamını beğenmemek elde değil.
philips-ilginc-3.jpg


Philips’in Eseo ürünlerinde ****l, cam, kağıt, kumaş ve sentetik gibi değişik malzemeler kullanılmış. İç mekan ve dekoratif trendlere uygun Eseo ürünlerinin yüzde 87’si dekoratif iç mekan, yüzde 7’si enerji tasarruflu spot ve yüzde 6’si ise masa lambalarından oluşuyormuş. İlginç ve şık bir koleksiyon olduğu konusunda siz de benimle hemfikir misiniz?

philips-ilginc-4.jpg

Eseo ürünleri 50TL ile 2000 TL arasında değişen fiyatlarıyla her kesime hitap ediyormuş. Bu şık ürünleri mutlaka yakından da görmek gerek. Bu tava aydınlatması da tasarımıyla farklı duruyor, ne dersiniz?
Keyifli günler.
philips-ilginc-5.jpg





alıntıdır
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst