Duyuruyu Kapat
Hanimefendi: kadınlara özel bir şekilde sağlık, giyim, beslenme, diyet ve benzeri kısaca her konuda destek veriyor. Türkiye'de tek kaynak olma yolunda hızla ilerleyen Hanimefendi.com, üyeler dışında ziyaretçilere açık yapısıyla da paylaşım mantığının hakkını vermeye çalışıyor. Siz de bunun bir parçası olmak istiyorsanız, hemen ücretsiz kayıt olabilir ve aramıza katılabilirsiniz. Sensiz bir kişi eksiğiz... :)
Duyuruyu Kapat
Instagram 180T
Facebook 10K
Twitter 138T

Peynirli Sarımsaklı Ekmek

Konu, 'Sandviç, kanepeler' kısmında gül34 tarafından paylaşıldı.

  1. gül34

    gül34 Üye

    Kayıt:
    28 Eylül 2014
    Mesajlar:
    81
    Beğeniler:
    31
    [​IMG]
    Malzemeler
    8-10 diş sarımsak, kabuklu
    6 yemek kaşığı tereyağı
    Baton ekmek
    Romano peyniri (Çok sert ve tuzlu İtalyan peyniri. Bulamazsanız sert bir tulum peyniri de olabilir ama sonuç hoşunuza gitmezse sorumlusu biz değiliz : ))
    Maydonoz ve kekik
    Tarif
    Kaynayan suya sarımsakları atıp 15-20 dakika kadar pişiriyoruz. Sonra kabuklarından sıyırıp çatalla eziyoruz.
    Peynir, yumuşamış tereyağı, sarımsak, maydonoz ve kekiği karıştırıyoruz.
    Harcımızı ekmek dilimlerinin üzerine bolca sürüp daha önceden ısıtılmış 250 derece fırında 5-10 dakika kadar pişiriyoruz.