E
esmanur
Misafir
malzeme
* 200 gram tam yagli beyaz penir
* 1 paket 200 gramlik Labne sürme peyniri
* 1 paket kirem peynir sarimsakli otlu bir peynir 200 gramlik
* 100 gram kasar
* 1 dis sarimsak
* 4-6 yarrak nane taze
* 1 sap dere otu taze
üzeri icin
* ince kiyilmis dere otu
* cekilmis ceviz
* susam
* kirmizi pul biber
* Havuc (((rendelenmis ve üzerine ceyrekli limon kesip suyunu sıkın))
hazirlanisi
* Kasar peynirini rendenin ince kismi ile rendeleyin.
* Diyer peynirleri de katip iyicene ezin .
* icersine dere otu ,naneyide incecik dograyin.
* Sarimsaginida ilave edip iyice karistirip yuvarlak toplar elde edin.
* Elinize yapismamasi isin avucunuza ay cicek yagindan damlatin .
* Cevizi rondadan cecirin dise dokunur sekilde dere otunuda kiyin.
* Toplari susam ,dere otu ,kirmizi pul biber ve ince sekilde rendelenip kararmasin diye limon suyu sIkilip suyunu avucunuzla süzdürüp tolari n üzerlerine renk ,renk beleyin.
* Cok nefis ve güzel bir sunum kaffaltilarda .
* Ben bunu bayram kahvaltisi icin hazirladim .alıntı