Ispanakları yıkayın ve büyük yaprakları ayırın. Kaşar peyniri uzun ince dilimler halinde kesin. Domatesleri de küçük parçalara ayırın. Ayrı bir kapta tuz, biber, sirke ve zeytinyağını karıştırarak salatanın sosunu hazırlayın. Soğanı küçük küçük keserek sosa ilave edin. Daha sonra bu sosu diğer malzemelerin üzerine döküp servis yapın.
4
kişilik
30 dakika
Türkiye
Malzemeler
300 gr ispanak
200 gr kaşarpeyniri
4 domates
1 soğan
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı sirke
Tuz, karabiber
4
kişilik
30 dakika
Türkiye
Malzemeler
300 gr ispanak
200 gr kaşarpeyniri
4 domates
1 soğan
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı sirke
Tuz, karabiber