'Petek Evde Hiç Çekici Değildi'!

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378

'Petek evde hiç çekici değildi'

Petek Dinçöz'den 3 ay önce boşanan Can Tanrıyar, Kanaltürk'teki '2. Sayfa'da çarpıcı itiraflarda bulundu

İlişkileriyle ilgili ilk kez konuşan Can Tanrıyar “Boşandığımız günden bu yana hayatıma kimse girmedi. Sözlü flörtler oluyor, ama ilişkim yok. Kabul ediyorum, evlilik süresince çok da uslu değildim. Sütten çıkmış ak kaşık sayılmam. Petek’i üzdüm. Ama o da beni bir kalemde silip atmasaydı. Yalnızlığa daha ne kadar dayanabilirim ki? Karşıma bir kadın, bir aşk çıkmasından gerçekten korkuyorum. Buna çok ihtiyacım var. Petek’in biriyle olacağı endişesini taşıyorum” dedi.

‘ARAMIZDA SOĞUKLUK VARDI'

Can Tanrıyar “Niye gece hayatını bırakamadınız da, eşinizi bıraktınız?” sorusuna şu cevabı verdi: “Evliliğimizin son 6 ayında aramızda bir soğukluk vardı. Birbirimize dokunmakta bile zorlanıyorduk. Petek’ten ve evden sürekli kaçmak istiyordum. Çünkü Petek kendisini bırakmıştı. Klipte ve sahnedeki gibi seksi, alımlı değildi. Yanımda makyajsız, eşofmanlı, ayağında pufidik terliklerle dolaşıyordu. Bunu hangi erkek kabul eder ki? O zaman da kendimi hep dışarıya attım”...

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.309
kendisi ne kadar bakimliydi acaba. eger öyle bir sorunlari vardi ise konusup halledilebilirdi diye düsünüyorum hemen gece alemine akmanin ne anlami var. bence bahane aramis kadin bakimsizsa kadinligini yapmiyorsa erkekler aldatabilir ya (erkeklerin yanlis olan kendi düsüncesi). -kizgin

OP
Çikolata

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
her an kim makyaj yapıp evde süslü elbiseler giyiyorki herşey dış görünüşmü nerde kadı sevgi saygı sadakat o zaman yaşlanıncada yaşlandı saçı beyaz kırışığı varmı dicek acaba

KaraKiz

Daimi Üye
Tepki
714
allah bunlara akıl fikir versin yaaa sen makyajsızmıs yok esofman giyiyormus bu kadar cahillik olmaz yaa dıs gorunus o kadar mı önemli yaaa.. daha neler duyacam ya yazık yazıkkk

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.361
ERKEKLER HEP BAHANENENİ ARKASINA SIĞINIR ZATEN PETEK GİBİ BİR KADIN O EŞOFMANLARLA BİLE SEKSİ GÖRÜLEBİLİRDİ HERDAİM MAKYAJLI KARŞISINDA DURUCAK HALİ YOKTU YA OZAMAN CAN BEY EVLİLİĞİ SADECE GÖRSEL OLARAK NİTELENDİRİYORMUŞ HAKSIZMIYIM
HANİ SEVGİ HANİ SAYGI HANİ SADAKAT
EVLİLİKTE OLMASI GEREKEN ÜÇ S. YOKMUŞ CAN BEYİN GÖZÜNDE-hmm-hmm

..tebessum..

Daimi Üye
Tepki
2.391
saçma sapan muhabbet ya insan sevdikten sonra karşısındakini ne halde olursa olsun beğenir en kötü hali bile sevimki gelir ama eksildiğindede böyle bahane çokkk..

kardelen00

Aktif Üye
Tepki
102
arkadaşlar yapmayın yargısız infaz bi düşünün erkekler bizizm karşımıza hep oldugu gibi çıkıyor bi kalem bile surmeden her şekilde aynılar ama biz bir kilo makyaj süslü püslü elbiseler adamlar bizi hep oyle goreceklerini sanıyorlar bakıyorlar ki evlenınce bız oyle degılız ister istemez degişiyorlar. adama hak vermiyorum çünkü onlar yıllardır beraber yasıyorlar şimdi mi petek oyle olmuş bence o ondan sıkılmış sevgi bitmiş alışkanlık kalmış o da bı yere kadar tabi

yalnızlık

Daimi Üye
Tepki
371
kendisi ne kadar bakimliydi acaba. eger öyle bir sorunlari vardi ise konusup halledilebilirdi diye düsünüyorum hemen gece alemine akmanin ne anlami var. bence bahane aramis kadin bakimsizsa kadinligini yapmiyorsa erkekler aldatabilir ya (erkeklerin yanlis olan kendi düsüncesi). -kizgin[/QUOTE
Fındık Kurdu Oldu 7/24 bakımlı makyajlı,seksi kıyafetlerle dolaşalım bizde evde

bende katılıyorum size arkadaşlar bahane bunlar bahane

berceste

Daimi Üye
Tepki
1.830
şu aldatan erkekler artık başka bahane bulsunlar bunu duymaktan bıktık sankı kendılerı her daım bakımlılar evde kendılerıde eşofmanla gezıyolar biz bişey dıyozmu:sigara:

güllerdiyari

Daimi Üye
Tepki
2.410
hey allahim yarabbim yaa adam yari yasindaki bir kizla evlendi neymis evde makyajsizmis, esofmanla oturuyormus pufidik terliklerle duruyormus e ne yapsin kadin sahnedeki gibi telli pullu kiyafetlerle tuvaletlerlemi duracakti...
insan gercekten sevdigi zaman bunlari falan görmez demekki zaten sevgisi bitmis bahane olarakta anca bunu bulabilmis bence cok ayip:hihh:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
Hergün makyajlı ve seksi sahne kıyafetleriyle dolaşsaydı, ondan da sıkılırdı. Erkek milleti işte, saçma sapan bahaneler:kizdim:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar