Pestolu kaşarlı ekmek

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
pestolu-kasarli-ekmek-4459898.Jpeg

Pestolu kaşarlı ekmek

Pratik bir atıştırmalık arıyorsanız pesto soslu kaşarlı ekmeği deneyin.

Malzemeler:

1 adet bütün ekmek

4 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı

2 yemek kaşığı pesto sos

4-6 dilim kaşar peyniri

Yapılışı:

Fırını 200 derecede ısıtın. Ekmeği en altına dokunmadan dilimleyin. Alt kısmı birleşik kalmalıdır. Ekmeği folyoya sarın. Erimiş tereyağı ve pesto sosu karıştırın. Fırça yardımıyla ekmeğin her tarafına ve dilimlerin arasına sürün. Dilimlerin arasına kaşarları da yerleştirip fırında 15-20 dakika pişirin. Kaşarlar eridiğinde fırından alıp sıcak servis yapın.

Afiyet olsun!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst