Peşmelba Tarifi -Resimli

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.175
Puan
113
Yaş
41
Konum
isvicre
peşmelba.jpg
Peşmelba Tarifi
Malzemeler
(6 kişilik)
1/4 su bardağı toz şeker
4 su bardağı su
1 çay kaşığı vanilya 3 şeftali
Sos için
2 su bardağı frambuaz veya çilek
1 yemek kaşığı limon suyu Servis için Vanilyalı dondurma Nane yaprağı Böğürtlen sos
Yapılışı:
Şeftalileri soyup ortadan ikiye ayırın. Bir tencerenin içinde su ve şeker ile birlikte orta ateşte pişirin. Sos malzemelerini mutfak robotunda püre haline getirin. Şeftalileri servis tabağına alın ve üzerine vanilyalı dondurma yerleştirip en üste sos gezdirin. Nane yaprağı ve böğürtlen taneleriyle süsleyerek servis yapın.

alinti
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst