Pendik Nenehatun Hastahanesi'ne Gidenler?(Yeni adı Asya Medicana)

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Pendik Nenehatun Hastahanesi

Türkiye’de kadın doğum üniteleri için ayrılmış en geniş alan ve en yeni teknolojiler Nene Hatun’da.

kadin.jpg

Hastanemiz bünyesinde en son teknoloji ve tıbbi bilgilerle gebe takibi ve ileri düzey ultrasonografi yapılmaktaır Doğum normal doğum,ağrısız normal doğum,sezeryan şeklinde olmaktadır.Ayrıca idrar kaçırma operasyonları,yumurtalık kisti operasyonları,menapoz , kanser tarama,kısırlık tedavileri de hastanemizde başarıyla uygulanmaktadır
Nene Hatun Hastanesi Kadın Doğum Bölümü olarak, modern mimariye sahip yeni yapılan binalarımızla, tıbbi gelişmeleri takip eden ve uygulayan uzman ekibimizle, dünya standartlarında sağlık hizmeti sunuyoruz.
Nene Hatun Hastanesi Kadın Doğum Bölümü olarak, modern mimariye sahip yeni yapılan binalarımızla, tıbbi gelişmeleri takip eden ve uygulayan uzman ekibimizle, dünya standartlarında sağlık hizmeti sunuyoruz.
9 senedir, hastanemizde dünyaya gözlerini açan bebeklerin ve annelerinin tarifi çok zor olan bu büyük mutluluklarına tanık oluyor, duygularını paylaşıyoruz.
Başarımız tecrübemizden…
Nene Hatun Hastanesi Kadın Doğum Bölümü, 4 poliklinik ve 51 yatak kapasitesiyle 24 saat kesintisiz sağlık hizmeti vermektedir. Modern tıbbın gerektirdiği tüm işlem ve operasyonların titizlikle gerçekleştirildiği hastanemizin birbirinden değerli hocaları ve işinin ehli personeli, 1998 yılından beri sizleri en iyi şekilde ağırlamak için çalışmaktadır.
Sadece bayan personel…
Tamamı bayanlardan oluşan uzman ekibimiz sayesinde daha rahat edeceğiniz bir ortam sağlamaktayız. Bayan çalışanlarımız, sizlere empati kurarak yaklaşır. Eğitim ve uzmanlıklarını en son teknolojilerin desteğiyle kullanarak, mesleki bir disiplin içerisinde görevlerini yerine getirmektedirler.
Yoğun bakım üniteleri
Hastanemiz, en gelişmiş cihazlarla donatılmış yetişkin ve yeni doğan yoğun bakım ünitelerine sahiptir. Her türlü tıbbi ve teknik alt yapıyı içeren bu ünitelerde, alanlarında oldukça deneyimli uzman ekibimiz bunmaktadır. Tamamen kadın doğum üzerine tahsis edilen yeni binalarımız bu birimlerle desteklenmektedir.
Etkin takip
Sağlıklı bir hayatın sağlıklı bir anne ile başladığını söyleyen Nene Hatun Hastanesi’nde, anne adaylarının başından sonuna kadar gebelik takipleri yapılmaktadır. Bu sürecin başından sonuna kadar uzmanlarımızın kontrol ve tavsiyeleriyle bilinçli bir gebelik yaşarsınız.
Normal doğum, sezaryen ve riskli gebelik doğumlarının sorunsuz şekilde gerçekleştirilmesinden sonra dünyaya gelen bebeğin sağlıklı bir yaşam sürmesi için gereken önlemler, hastanemizde en başından alınmaktadır.
POLİKLİNİK HİZMETLERİMİZ;
• Gebelik takibi
• Riskli gebelik takibi
• Gebelikte tarama testleri
• Gebelikte üst düzey ve doppler ultrason
• İnfertilite (kısırlık) testleri, tedavisi
• Adet düzensizliği ve tedavisi
• Jinekolojik ultrason
• Menopoz tahlilleri ve tedavisi
• Jinekolojik kanser tarama testleri ( rahim ağzı kanser tarama (smear), rahim ve yumurtalık kanseri )
• Korunma amaçlı tüp bağlanması (ligasyonu)
• Jinekolojik ameliyatlar (overkist cerrahisi, histerektomi, dış gebelik, vaginoplasti)
• İdrar kaçırma şikayetine yönelik ürolojik ameliyatlar
• Aile planlaması ve kontrasepsiyon (korunma) ile ilgili bilgilendirme ve uygulama. (RIA, doğum kontrol hapı ve cilt altı implantlar
• Genital bölgeye ait enfeksiyon, kitle tanısı ve tedavisi
• Jinekolojik enfeksiyonlar
 

AYSHE1990

Aktif Üye
Katılım
3 Ağustos 2011
Mesajlar
138
Tepki
108
Puan
43
Yaş
34
Konum
İSTANBUL
ben 2 defa gittim mecburiyetten yakın oldugu için pek memnun kalmadımcok kalabalık ilgilenmiyorlar kilo vs hakkında sormadan bilgi verilmiyor orda dogum yapan arkadaslarımda carsafların kanlı ve banyolaın temiz olmadıgını söyledi bidahada gitmedim zaten...
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst