Pembe Gözlükleri Kaldır Artık!!!

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.406
Hayatın toz pembe olduğunu düşünenelere gelsin bu yazı;
Hayat hep lay lomlardan ibaret değilmiş maalesefki tecrübelerimle tescilli.
Bir erkeğin peşinden hayatı arkana alarak onun izinden yürümek en büyük hata imiş oysaki!!
Ayaklarının üzerine bastığında heleki bir çocuk sahibi olupta arkanda bıraktıklarına bakınca aslında senin için en üzücü olan şey,her nefesinde etrafında sevdiklerinin olmayışı imiş.
Bebeğin olupta onu seninde kendi bağından olan insanlarla büyüdüğünü görmesi kadar güzel bir şey yokmuş aslında!!
Annecim,babam neden bizimle gelemiyor sorusunun cevabını hiç bir zaman verememek,yada annecim haydi teyzemlere gidelim sorusunun cevabını hiç bir zaman verememek!!İşte beni en çok boğan bunaltan şeyler oluyor bu aralar.
Gitme istiyorum,herşeyi arkama alarak gitmek istiyorum.
Bu gidişim bir kaçamak değil aslında,yeni bir başlangıçlara yol almak içimde bu büyüyen canlı olan bebeğim ile gitmek istiyorum bu yaban ellerden.
8 sene koskoca geçen 8sene var arkamda.Aile diye sarıldığım bir ailem var,yada hiç olmayan bir ailem var ama ben yeniden doğmak büyümek emeklemek koşmak istiyorum.Herşeye yeniden başlamak istiyorum.
Doğan güneşin ardından bende bugün doğdum demek istiyorum.
Acılar,hayal kırıkları,darbeler,sıkıntılarıda arkama alarak bir elimde çocuğum,içimde büyüttüğüm meleğim ile buralardan alıp başımı gitmek istiyorum...
İsyan ettim artık,bu isyanımı bastırmak istiyorum.Yoruldum herşeyden ve olabilecek her türlü şeyden yoruldum artık!!!
Teraziye alıyorum ağır gelen taraflarını ölçmek için ama neden hep ağır gele tarafı bana acı veren tarafı oluyor.
Yada neden hep beklemek zorunda kalan taraf ben olduğum için bana acı veriyor bu bekleyişler!!!???
İçimdeki sıkıntıyı kusmak ve boşaltmak için,artık rahat bir nefes almak için nelerimi vermezdim.
8 sene geçmesine halen ben neden buraya ait değilim diyorum..NEDEN!!!
Bir boşluğa düştüm ve çıkmak için her çabaladığımda daha da çok sanki batıyorum.Bu balçıkların içinde bu çamurun içinde boğulmak istemiyorum.
Tutun artık ellerimden ben yeniden ayağa kalkmak istiyorum.
Şahmaran.

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
sikintin var belliki,ama ALLAH buyuk her karanligin ardinda bi isik vardir unutma,,feraha kavusacagin gunu bekle,,sabir,sabir,sabir,,,,
hersey gonlunce olsun iyisalah...

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
canım benim içimi yaktın ya:aglayan: Allah tüm sıkıntılarını en kısa sürede alsın inşallah bitanem benim:teselli:

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.149
Allah yardımcın olsun canım, sıkıntılarını gidersin, aile huzuru, mutluluğu ve muhabbetinizi artırsın Rabbim... En güzel çıkış yolu dua yolu canım, sen dua et, geceleri kalkıp, Rabbime yalvar, sana en güzel yolu göstermesi için..........:teselli:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.283
Canım hepimizin zor inişli çıkışlı dönemleri oluyor

Rabbim feraha çıakrsın inşaallah

eşini çok sevdiğini,mutlu bi evliliğin yuvan olduğunu biliyoruz

ama tabi insna ne kadar büyüse de evlense de ailesini de yanında istiyor

sen de haklısın canım,Rabbim yardımcın olsun feraha çıkarsın bitanem

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
Canım benim umarım bu sıkıntılardan biran önce kurtulursun :teselli:

papatya42

Yeni Üye
Tepki
6
yaradan sıkıntılar vasıtasıyla belki dayanma gücümüzü ölçüyor bu arada olgunlaşmamızı saglıyordur zorlukların bir sınav oldugunu düşün birgün sona ercektir

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar