Paylaşım İçin Teşekkürler

Tepki
28
Bir konuda yapılan anlatımdan sonra sadece Paylaşım İçin Teşekkürler vb gibi sözleri doğru bulmuyorum .
Bu sözleri konuyla alakası bir mesaj yazdıktan sonra yazılır ama sadece bunu yazmak bence mesaj sayısını artırmak isteyenlerin veya sitenin takipcisiyim demek isteyenlerin yazdığını düşünüyorum.
Konuların hepsine değil ama en azından merak ettiğimiz ya da içeriğinden yararladığımız konuların konu ile alakalı yorumlardan sonra Paylaşım İçin Teşekkürler yazalım .
Ya da sadece Teşekkür butonunu kullanalım.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
Şöyle söyleyelim, bizler yeri geldiğinde sırf eski konuları; yorum yazılmamış olanları tekrardan hortlatmak adına; yani yeni konu açmak adına böyle şeyler yapıyoruz.

Sitenin takpçisi gibi gözükmek ya da mesaj kaygısı yüzünden değil. Olan varsa bilemem de o da ayrı tabii :kahve:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
Hımmm... bu arada yazamadan geçemeyeceğim;

Teşekkür etmekte güzel birşey ki; ettiğim teşekkür sayısını görebilirsiniz :dertli:
Ayrıca teşekkürün dışında konulara yorum yapmak, ya da paylaşım için teşekkürler demekte de bir o kadar özgürdür insanlar. Yeri geldiğinde yorumumu da yaparım :kahve:

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
hiç bir şey yazmayıpta sadece bakmaktan iyidir herhalde teşekkür etmek.
onu yapmayanda var.
bende sizin yapalım edelim gibi emir verici sözlerinizi doğru bulmuyorum.
acaba başka bir sitede moderatör falanmısınız.o yüzden tavrınız burdada sürüyor olabilir mi?

OP
M
Tepki
28
Başka bir sitede falan moderatörlüğüm yok .
Ben aslında doğru olanı yazdım da tepki gösterilmesini anlamadım ,siteden pek bi şikayetçi lafını ise hiç beğenmedim ,benim iki konuda sözüm oldu birincisi konulara alakalı yorum yapmak yerinde paylaşım için teşekkür ederim ve bu tür laflar madem konuya sadece teşekkür edeceksin teşekkür butonunu kullanırsın mantıklı olanı bu.
Diğer konu butonlar arkadaşlar konu altında yer alan mq butonuna bakın bir de Türkçeleştirilmiş butonlara çok hoş durmadıklarını söyledim sadece bu kadar basit .

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.309
Bence isteyen istedigi yorumu yapabilir tabiiki kirici olmamak sartiyla. Ben hem tesekkür butonunu kullanip, hemde paylasimi icin tesekkür ediyorum arkadaslara. Ben kendi actigim konularada tesekkür edilmesinden ve ayrica mesaj birakilmasindan sikayetci degilim, aksine memnun oluyorum. Eminim sikayetci olan bir arkadasimizda yoktur. Bunun neresi kötü anlamadim. :dusun:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
Başka bir sitede falan moderatörlüğüm yok .
Ben aslında doğru olanı yazdım da tepki gösterilmesini anlamadım ,siteden pek bi şikayetçi lafını ise hiç beğenmedim ,benim iki konuda sözüm oldu birincisi konulara alakalı yorum yapmak yerinde paylaşım için teşekkür ederim ve bu tür laflar madem konuya sadece teşekkür edeceksin teşekkür butonunu kullanırsın mantıklı olanı bu.
Diğer konu butonlar arkadaşlar konu altında yer alan mq butonuna bakın bir de Türkçeleştirilmiş butonlara çok hoş durmadıklarını söyledim sadece bu kadar basit .

Şöyle bir açıklama yaptık bizde;

Hem teşekkür edip, hem de yorumumu yazıyorum. Bu yeri gelir bir teşekkür ederim olur yeri gelir konu ile ilgili yorum olur. Ayrıca teşekkürden daha çok, o konumun okunmuş olduğuna dair bir yorum yazılması daha hoş benim için. Ayrıca böylelikle diğer görmeyen arkadaşlarda görmüş oluyorlar.

Diğer konu ise MQ yazısı, isterseniz diğer kadın sitelerine de bir göz atın. Genelde bu şekilde. Sizin şikayetiniz Türkçeleştirilmiş butonlar değil, bu yazı biçimi nasıl da kötü duruyordu!

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
Bence isteyen istedigi yorumu yapabilir tabiiki kirici olmamak sartiyla. Ben hem tesekkür butonunu kullanip, hemde paylasimi icin tesekkür ediyorum arkadaslara. Ben kendi actigim konularada tesekkür edilmesinden ve ayrica mesaj birakilmasindan sikayetci degilim, aksine memnun oluyorum. Eminim sikayetci olan bir arkadasimizda yoktur. Bunun neresi kötü anlamadim. :dusun:

haklısın sadiyecim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar