Patlıcan havyarı

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.967
Tepki
56.320
Puan
113
Yaş
43
Konum
Almanya
Patlıcan havyarı

attachment.php


Patlıcan havyarı, buharda pişirilmiş patlıcanların incecik doğranarak soğan ve sarımsakla sotelenmesiyle hazırlanır. Kıtır ekmekler üzerinde servis edebileceğiniz bu tarif güzel bir başlangıç veya atıştırmalık olabilir.

Malzemeler

500 gr. patlıcan
1 adet kırmızı soğan
1 diş sarımsak
3 yemek kaşığı zeytinyağı
8 dilim kızarmış baget ekmeği
Fesleğen ve maydanoz
Tuz ve karabiber

kadin&kadin
 

Ekli dosyalar

  • patlican_havyari_1.jpeg
    patlican_havyari_1.jpeg
    26,5 KB · Görüntüleme: 86
OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.967
Tepki
56.320
Puan
113
Yaş
43
Konum
Almanya
Görüntü güzel, ben zaten patlicani cok severim. -ciko
 

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.629
Tepki
84.270
Puan
113
Konum
İstanbul
Gerçekten güzel bir atıştırmalık olmuş :ask:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst