panter
Daimi Üye
Ekmek yapma makinesinde yapmış oldugum için malzemelerinin ölçülerini yazmadım:dertli:
kakaolu ve fındıklı kekim:gulegule:
AFİYET OLSUN

AFİYET OLSUN

girme bebegim kilo olarak geri döner sana benden söylemesi teşekkür ederim melegimabovvvvvvvvv gece gece mutfaga sokucan beni
ellerine emegine saglik canim:catalbicak:
Harika kabarmış hamarat panterim benim-hmm
Ekmek yapma makinesinde yapmış oldugum için malzemelerinin ölçülerini yazmadım:dertli:
AFİYET OLSUN
Harika bir yöntem kullaniyorsun canim kekini pisirmek icin.
Bende cok istiyorum ekmek makinesi almak. Kekin harika görünüyor. :catalbicak:
teşekkür ederim arişim gel ben sana yaparım gülümEllerine sağlık canım, acaip canım çektiiiiiiiiiiiiii :sim3:
teşekkür ederim rüzgarım begeniniz nasıl mutlu etti anlatamamellerine sağlık panterim harika görünüyor.....-hmm
deniyin kız harika oluyor atıyon hendisi hallediveriyor:ilknur:ayy süper annemde var ekmek yapıyo mesela harika oluyo ama hiç kek denemedik söyliyim yapar aslında
saol canım benim gercekten ekmegide kekide cok lezzetli oluyor en azından kendin pişiriyorsun
reçel ve pilavda yapıyor daha onları denemedim bence hiç bekleme almak için sadiş
teşekkür ederim rüzgarım begeniniz nasıl mutlu etti anlatamam
deniyin kız harika oluyor atıyon hendisi hallediveriyor:ilknur:
gülüm arkadaşım sana bir kaç soru bu ekmek makinası hakkında
1.ekmekleri nasıl yapıyor güzel oluyormu yeme acısından fırındki ekmekler gibi oluyormu
pratikmi
elektrik çok harçıyormu
hangi marka iyi
teşekkür ederim bebegim inşallah alırsın da bu lezzetleri denersinellerine sağlık canım.. görünümü çok farklı bir kek olmuş yani dilimlenmiş hali. ilerde ekmek makinesi alırsam mutlaka deniycem emeğine sağlık
abov eklemekte suç olduBu aralar kastin var sanirim´benim diyetime-kizgin
herkes senin kilonda olmayabilir kizim:dertli:
teşekkür ederim hayatım sizin kadar degilimçok hamaratsın bacım ,ellerine sağlık