N
nuran34
Misafir
:findikim:
Malzemeler
2.5 su bardağı süt 125 gr. margarin 1 paket Dr.Oetker vanilya 1 su bardağı un 1 su bardağı şeker 250 gr. hindistan cevizi 2 adet muz
Hazırlanışı01.12.2010
Un ve margarin kavrulur. Sırasıyla süt, vanilya ve şeker eklenip muhallebi kıvamına getirilir. Muhallebiyi 1 gece dolapta beklettikten sonra sertleşir. Ceviz büyüklüğünde bir top alıp avuç içine yayılan muhallbinin içine bir dilim muz konur ve kapatılarak top şekline getirilir. Hindistan cevizine bulanarak servis tabağına alınır. Bu işlem muhallebi bitene kadar tekrarlanır.
Afiyet olsun
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Malzemeler
2.5 su bardağı süt 125 gr. margarin 1 paket Dr.Oetker vanilya 1 su bardağı un 1 su bardağı şeker 250 gr. hindistan cevizi 2 adet muz
Hazırlanışı01.12.2010
Un ve margarin kavrulur. Sırasıyla süt, vanilya ve şeker eklenip muhallebi kıvamına getirilir. Muhallebiyi 1 gece dolapta beklettikten sonra sertleşir. Ceviz büyüklüğünde bir top alıp avuç içine yayılan muhallbinin içine bir dilim muz konur ve kapatılarak top şekline getirilir. Hindistan cevizine bulanarak servis tabağına alınır. Bu işlem muhallebi bitene kadar tekrarlanır.
Afiyet olsun