Pamela "Stil Zengini"

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Pamela'nın 4 yıl sonra yayınlayacağı 4. stüdyo albümü "STİL ZENGİNİ" Mart ayında Piranha Project/MK 2 etiketiyle müzik marketlerde yerini alıyor. Albümün ilk video klibi, sözü ve müziği Pamela'ya, düzenlemesi Veyasin'e ait olan "Say What You Want" adlı şarkıya çekildi.

pamelasp%20(1)_jpg.jpg


Supper Club'ta Redd kamera ile çekilen klibin yönetmenliğini Duygu Güzelmeriç, görüntü yönetmenliğini Uğur İçpak yaptı.

60 kişilik bir ekibin iki gün boyunca çalıştığı klipte Pamela'ya 8 dansçı eşlik etti. Durağan olmayan hareketli görüntülerden oluşan klipte Pamela, dans konusundaki başarısını gözler önüne serdi. Siyah beyaz ve kırmızı renklerin ağırlıkta olduğu klip için özel efekt ve farklı ışık teknikleri kullanıldı. Pamela’nın klip kostümleri Mehlika Aydoğan tarafından hazırladı.

Prodüktörlüğünü VEYASİN'in üstlendiği "STİL ZENGİNİ"nde başarılı gitarist Can Şengün albüme katkıda bulunan sanatçılardan biri. 4'ü İngilizce olmak üzere toplam 12 şarkının yer aldığı albümde sözleri Umut Kızılarslan, müziği Erdem Kınay'a ait "Benim Farkım", Mert Tünay imzalı "Besides" ve Fatih Erdemci'nin "Ben Ölmeden Önce" şarkıları dışında yer alan 9 şarkının söz ve müziği Pamela'ya ait.

Çeşitli müzik stillerinin Pamela’nın kendine özgü alternatif tarzıyla buluştuğu "STİL ZENGİNİ" hem sözleri hem de müzikleri ile bazen dans ettiren bazen de duygusal zamanlara sürükleyen bir albüm niteliğinde.

Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst