Palette'den Siyah İnci

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Palette Siyah İnci serisi ile siyah inci parlaklığında zengin koyu renkler ile tanışabileceksiniz. Çünkü koyu renk saçlar 2010`da Palette`in yeni serisi `Siyah İnci` ile geri dönüyor.

palette.jpg


Schwarzkopf uzmanlığıyla geliştirilen Pallete’in yeni serisi Siyah İnci, koyu renklerin karşı konulmaz cazibesini en mükemmel haliyle saçlara kazandırıyor. Siyah inci parlaklığında saçlar yaratan yeni seri, mükemmel beyaz kapatma özelliği ile sizi şaşırtacak. Siyah İnci’nin uzun süre kalıcı Buğulu Gece, Kızıl Gece ve Gece Mavisi tonları, zengin koyu renkleri saçlarınızda yeniden keşfetmenizi sağlayacak.

2010’da koyu tonlarda saç modasını Schwarzkopf uzmanlığıyla yaşamanız için Palette yeni Siyah İnci serisini yarattı. Mükemmel beyaz kapatma özelliğinin yanı sıra saçta uzun süre kalıcı olan Siyah İnci serisi ile siyah inci parlaklığında zengin koyu renkleri keşfedeceksiniz.

Yeni Palette Siyah İnci serisi, içeriğindeki yoğunlaştırılmış renk pigmentleri sayesinde saçlarınıza mükemmel, zengin ve göz alıcı parlaklıkta koyu tonlar kazandırıyor. Palette Deluxe’ün eşsiz Kaşmir& İnci Saç Bakım Maskesi, saçınızın boyadan sonra ihtiyaç duyduğu hassas bakımı sağlıyor. Kaşmir Proteini ve İnci Özüyle zenginleştirilmiş içeriği saçlarınızda kaşmir yumuşaklığı yaratıyor.

Siyah İnci serisinde sunulan Siyah Gece, Kızıl Gece ve Gece Mavisi renkleri ile zengin koyu renklerin farklı tonlarının gizemli etkisini saçlarınızda hissedebilirsiniz.

Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst