Özel mesajlaşma nasıl olur?

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Evet arkadaşlar burada özle mesaj gönderme işlemini anlatacağım..
Genelde profil mesajlarını kullanıyoruz ki profil mesajlarında bazen msn adreslerinizi yazdığınızı görüyorumki profillerinize yazdığınız mesajların herkez tarafından okunduğunu da düşünürsek bunun pek güvenli bir yöntem olmadığını belitmek isterim.İşte bu yüzden msn adres vermek yada kişiye özel mesaj göndermek isterseniz bunu 3 farkl yöntem ile gerçekleştirebilirsiniz..

1.Sitemizin ana sayfasında sağdaki köşede Şahmaran Hoş Geldiniz yazısının hemen altında kırmızı yazı ile Özel Mesajlarınız yazan kısmı tıkladığınız andan itibaren profilinize yönlendirmiş olucaksınız!!! PROFİLİNİZE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ




Profilinize geldikten hemen sonra solda seçenekleriniz vardır.Özel Mesajlarınız sütunundan Gelen mesajlarınızı ve giden mesajlarınızın hepsini listeyebilir ve yeni mesaj gönderebilirisiniz.Yeni mesaj gönder butonuna bastıktan sonra;




Karşınıza çıkan ekrandan alıcı isim(leri) kullanıcı adını (en fazla 5 kişiye birden mesaj gönderiminde bulunabilirsiniz.Başlık kısmını ve mesajınızı yazıp gönder butonuna basıyorsunuz!!











 
OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
2.Sohbettesiniz ve konuştuğunuz arkadaşınıza hemen özel mesaj göndereceksiniz,hemen isminin üzerine tıklıyorsunuz ve..



Arkadaşınızın profil mesajlarının olduğu bölüme yönlendiriliyorsunuz..İsminin hemen altında Mesaj Gönder yazısının hemen yanındaki yıldızı tıkladığınızda karşınıza seçenekler açılacaktır..Siz özel mesaj gönder kısmını tıkladığınızda karşınıza yine özel mesaj gönderme paneli çıkacaktır.

4767.bmp


4775.bmp
 
OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
3.Forumda yazışırken yine özel mesaj yollayabilirsiniz.Yinr özel mesaj göndereceğiniz arkadaşınızın isminin bulunduğu yere tıklıyorsunuz ve özel mesaj gönder kısmını takladığınız andan itibaren yin özel mesajlaşma panelinize yönlendirilmiş olucaksınız..

4810.bmp
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst