Özel Hayatımı Sattıysam Kimene!

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
Özel hayatımı sattıysam kime ne!

Demet Akalın, organizasyonun tanıtım toplantısında, eşi Önder Bekensir ile yaptığı 'Evlilik Hayatı' programıyla ilgili spekülasyonları yanıtladı. Programının yayınına son verilmediğini bir kez daha hatırlatan Akalın şöyle konuştu: "Programımız haftanın bir günü yayınlanacaktı. Öyle anlaşmıştık. Ama kanal programı hergün yarım saatlik dilimlere yaymış, sonra da normal düzene dönüp tek gün yayınlama kararı almış. Benim için sorun yok."

TAM YATIRIM YAPMA ZAMANI

Ünlü şarkıcı, özel hayatını para karşılığı sattığı yönündeki iddialara da şu yanıtı verdi: "Evet, özel hayatımı para karşılığı sattım. Şimdi bu fırsatları değerlendirmeyeceğim de ne zaman değerlendireceğim. Yatırım yapma zamanı. Ben üç şehit kızı okutuyorum. İnşallah daha fazla da okutmak istiyorum. Vicdanım rahat, çünkü ben şov dünyasındayım."

HAYAT BENİM HAYATIM, KİME NE?

Kimsenin konuşmaya hakkının olmadığını belirten Akalın sözlerini şöyle sürdürdü: "Hayat benim hayatım, kime ne? Utanacak bir şey yapmıyorum. Bundan sonra da bildiğim gibi yaşayacağım, kimselere aldırış etmeyeceğim."

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
bence kepazelik..insan ünlü de olsa evi mahremidir..mahremiyet namına bişey kalmadı ..yazık...

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.283
Herşeyin kolayı var artık tabi

hazır su akıyoken doldurucak cebini hanfendi

es kaza ününü kaybederse nasıl kazanıcak sonra paraları:dertli:

gülo

Aktif Üye
Tepki
221
Bunları bu hale biz getiriyoruz izlemeyin onun hayatıda kendisinin olsun ben o çıkınca hemen kapatıyorum kumanda elimizde kendisini sanatı ile sesi ile biryere getiremeyenler özel hayatını böyle sergiliyorlar bunun gibi dolu ben hep derim hanımefendiligi ile sesi ile kimsenin hakkında dedikodu yapmaz gercek sanatcıya bir örnek vereyim SİBEL CAN

arzuco

Daimi Üye
Tepki
311
ben ilk defa dün gece rastgeldim başka seyredecek birşey yoktu biraz seyrettim. klip cekti konsere hazırlandı falan evcilik oyunu ve yemekteyize göre daha doğal geldi bana. Ben dün geceki bölümde eğlendim. Her bölümü öyle ise iyiydi bence :) Tövbe Allahıma makyajsız bu kadar kötü görünen bir insan nasıl makyajsız kamera karşısına geçebilir. Makyaj yokken kocasının yanında annesi gibi görünüyor :sok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar