Özel Gebze Çırağan Koleji.

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.632
Tepki
53.643
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Eğitim sektöründe, örneklerinden her zaman bir adım önde olmak.

Öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkılâplarına, anayasada ifadesi bulunan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmektir.

Çırağan Eğitim kurumları, temel değerlerini aşağıdaki gibi belirlemiştir:
KALİTE, ÇAĞDAŞLIK, GÜVENİLİRLİK, ORİJİNALLİK, BAĞLILIK VE TAKIM ÇALIŞMASI.

Öğrencilerimizin hedefledikleri başarıya ulaşmaları için, kaliteli eğitim hizmetlerinden tam olarak yararlanmalarını sağlamaktır. Kalite, kurumumuzda çalışan her bir görevlinin temel sorumluluğudur. Bu sorumluluk, kurumlarımızda yeniliğin teşvik edildiği, personelimize kendilerini geliştirme ve yenileme imkânlarının sağlandığı, destekleyici ve teşvik edici bir öğrenme ortamı içinde yerine getirilir. Kalitenin sürekli olarak iyileştirilmesi için, orijinal tasarımların ve en iyi uygulamaların araştırılıp en kısa sürede öğretmen, öğrenci ve velilerimizin hizmetine sunulmasına büyük önem verilmektedir. Çırağan Eğitim Kurumları, kalite hedeflerini okul geneli ve birimler bazında belirlemek, bunları “sürekli gelişme” felsefesi çerçevesinde her yıl yeniden gözden geçirerek güncelleştirmektedir. Çırağan Eğitim Kurumları’nın kalite prosedürleri, yasal mevzuat çerçevesinde öğrenci ve velilerin görüşleri, istek ve beklentileri değerlendirilerek belirlenmekte, kalite iyileştirme sürecinde kendilerinin de rol almaları sağlanmaktadır. Kalite ilkelerinin etkin bir şekilde uygulanabilmesi için, Çırağan Eğitim Kurumları Yönetimi, Eğitim-Öğretim ile ilgili tüm kurum ve kuruluşlarla sürekli bir iletişim halindedir.

Öğrencilerimizin beden, zihin, ahlak ve ruh bakımından dengeli ve sağlıklı bir şekilde gelişmesini, dünyadaki güncel olay ve sorunların farkında olmalarını, topluma karşı sorumluluk duymalarını, hür ve bilimsel düşünebilmelerini, yetenek ve becerilerini modern yöntemlerle geliştirmelerini, resim, müzik, tiyatro ve plastik sanatlar gibi güzel sanatlardaki yeteneklerini geliştirmelerini, sporun her dalında dereceler elde etmelerini, küreselleşen dünyada dil, din ve etnik ayrım gözetmeksizin herkesle etkin iletişim kurabilecek düzeyde olmalarını, bulunduğu yaş ve eğitim düzeyinde yabancı dili kullanmada yetkin hale gelmelerini, yenilikleri sürekli takip ederek bilgisayar ve çevre ürünlerini aktif olarak kullanabilmelerini, Üniversite giriş sınavlarında, Proje Yarışmalarında ve Olimpiyatlarda başarılı olarak yetişmelerini sağlamaktır.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst