Öyle değil beyler! Bize yemek yapmalısınız

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.294
Tepki
83.531
Puan
113
Konum
İstanbul
oyle-degil-beyler-bize-yemek-yapmalisiniz--2111677.Jpeg


Öyle değil beyler! Bize yemek yapmalısınız…

Nasıl bir bahane yaratacağınızla değil ama bize yemek yapmanızla ilgileniyoruz. Üstelik mutfakta çıkacak tüm karmaşayı göze alarak bunu yürekten istiyoruz!

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-ash3/41779_104695298644_4872_n.jpg

Uzun zaman önce bağımsızlığını ilan eden kadınlar, kariyerlerine daha çok eğilmeye başladıklarından beri kimi ‘biçilmiş’ görevlerini ihmal ediyor olabilirler. Erkekler ise, birlikte yaşadığı ya da evli olduğu kadın ofiste hangi pozisyonda olursa olsun, eve döndüklerinde hazır bulacakları bir sofra beklemeye devam ediyorlar. Bunu dile getirmeseler de yapıyorlar.

[IMG]http://www.sondakikahaberleri.info.tr/images/haberresim/45715-kadinin-da-kalbine-giden-yol-midesinde.jpg

Evrimleşme sürecine uyum gösteren ve hayatın müşterek olduğunu kabullenen erkeklerin özellikle bu konuda neden bu kadar hassas olduklarını tahmin etmek çok da zor değil. Defalarca gündeme getirildiği gibi aslında tek sebep yine kadınlar; erkek evlat sahibi kadınlar.
https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-prn1/41593_39365501979_2587090_n.jpg
Annemin hayatının büyük kısmı mutfakta geçti; sonra biraz rahatlayacak, kendisi ile ilgilenecek derken kardeşim evde boşalan tahta oturdu ve erkek egemenliğini sürdürüyor. Paşam rejimdeyken bile tabakların en gösterişlisi, en göze hitap edeni koyuluyor önüne…

Bu böyle sürerken diğer tarafta inkar edilemez bir gerçek var ki sıklıkla Hollywood filmlerinde de işlenmiştir; erkeğin mutfağa girmesi ve kadınına yemek yapması… Romantik bilinenler arasındadır ama flört aşamasından sonra sıklıkla başvurulmaz. Çünkü artık alacak-verecek kapanmış ve ‘öğretilen’ görevler paylaştırılmıştır.

[IMG]http://www.menshealth.com.tr/wp-content/gallery/gobek-eritmek-icin-5-taktik/3.jpg

Uzun zamandır popülaritesini koruyan yemek programlarını seyretmeye bayılıyorsunuz, öğrendiğiniz bir iki numarayı sergilemeye ne dersiniz?
erkek1.jpg


Özel bir günün kutlaması, kopmak üzere olan bağlara atılacak bir düğüm, gönül almak, teşekkür etmek, nasıl bir bahane yaratacağınızla değil ama bize yemek yapmanızla ilgileniyoruz. Üstelik mutfakta çıkacak tüm karmaşayı göze alarak bunu yürekten istiyoruz!

Milliyet

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.294
Tepki
83.531
Puan
113
Konum
İstanbul
Dağıtıyorsa da toplasın bir zahmet :D
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst