'Örümcek-Adam' müzikalinde mutlu son

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
640225_detay.jpg

'Örümcek-Adam' müzikalinde mutlu son

70 milyon dolarlık müzikalin prömiyeri önceki gece New York’ta gerçekleşti

Teknik sorunlar nedeniyle gösterimi defalarca ertelenen, provalar sırasında yaralanan, hastaneye kaldırılan oyuncularıyla konuşulan 70 milyon dolarlık “Spider-Man: Turn Off The Dark” adlı müzikalin prömiyeri önceki gece New York’ta gerçekleşti.

Yaşanan sorunlar nedeniyle işine son verilen yönetmen Julie Taymor da açılış gecesi sahnede seyircileri selamladı. “Örümcek-Adam” resimli romanından sahneye aktarılan oyunun müziklerini U2 grubunun diğer üyesi The Edge ile birlikte yapan Bono, Taymor’a sarılarak ona çok şey borçlu olduklarını söyledi.

1.5 YILLIK ERTELEME
“Spider-Man”in ilk tarihi 18 Şubat 2010 olarak belirlenmiş ama daha sonra 21 Aralık 2010 tarihine ertelenmişti. Bu ertelemenin ardından 11 Ocak, 7 Şubat ve 15 Mart gibi tarihler açıklanmış ama gösteri hiçbirisine yetiştirilememişti. Müzikal, eleştirmenleri de ikiye böldü.

Bazı eleştirmenler, müzikalde 70 milyon dolar edecek kadar önemli bir özel efekt olmadığını öne sürdü, duygu eksikliğinden söz etti. 2002 yapımı filmle olan benzerliği rahatsız edici bulan eleştirmenlerin yanı sıra şovu etkileyici ve önemli bulanlar da var.AP
Habertürk
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst