Original Mane`n Tail (At Sampuani)

Sevgin

Yeni Üye
Katılım
18 Mayıs 2013
Mesajlar
6
Tepki
1
Puan
3
Yaş
44
Konum
istanbul
Saçınızı Çiçeklendirin! Güzel bir görünümün yolu sağlıklı ve gösterişli saçlardan geçer. Herkes parlak, güçlü, hacimli ve sağlıklı saçları olsun ister. Bugüne kadar bu isteğe kavuşmak için belki de benim gibi yıllarınızı geçirip neredeyse bir servet harcadınız... Kafamda saatlerce yag maskeleriyle dolasmaktan, bakim urunleri almaktan gercekten yorulmustum, paylasiyorum cunku gercekten ise yaradigini siz de gorun istiyorum.
Halk dilindeki adı "at şampuanı"... Yıllar önce atların bakımı için geliştirilen ürün artık insanların da kullanabileceği bir şekilde formülize edildi ve muhteşem sonuçlar elde edildi. Siz de saçınızla yaşadığınız sorunlardan kurtulmak istiyorsanız bence bu urune bir sans verin derim.
 

Ekli dosyalar

  • foto?raf-3.jpg
    foto?raf-3.jpg
    19,5 KB · Görüntüleme: 51

füreyya

Daimi Üye
Katılım
1 Eylül 2011
Mesajlar
2.315
Tepki
2.323
Puan
113
Konum
...
Al işte, Angelina'nın atı konusundan sonra burda da bir at....:ko

canişim bu şampuan hangi kozmetikçilerde satılıyor??
 
OP
S

Sevgin

Yeni Üye
Katılım
18 Mayıs 2013
Mesajlar
6
Tepki
1
Puan
3
Yaş
44
Konum
istanbul
haha:) canim benim ben cok uzun zamandan beri biliyorum bu urunu arkadaslarim hep yurt disindan getirirdi, yurt disinda walmart alisveris zincirlerine geldigi gibi bitiyor. ama Turkiye`de de satisi var bazi internet sitelerinde, artik yurtdisina gidicek birini beklemiyorum neyse ki.. yalniz dikkat etmek lazim ismine Orginal Mane`n Tail. Kesinlikle memnun kalirsin.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst