Oriflame Perfect Body Yeniledi!

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
erfect Body serisi, vücudunuzun farklı bölgelerinde oluşan selülit, cilt çatlağı gibi şikayetlerinizin olumsuz etkisini hafifletiyor. Ayrıca, karın sıkılaştırıcı ve göğüs şekillendirici kremleriyle de daha diri bir görünüm yakalamanıza yardımcı oluyor.

perfectbody_top_com.jpg


Oriflame'in yeni Perfect Body Programları:

Selülit karşıtı Anti-Cellulite programı, Perfect Body Canlandırıcı Arındırıcı, Perfect Body Anti-Selülit Gündüz Jeli ve Perfect Body Anti-Selülit Gece Bakım Ampullerini içeriyor.

Sıkı karın için Yeniden Şekillendirici Programda, Perfect Body Karın Bölgesi için Sıkılaştırıcı Jel yer alıyor.

Şekillenmiş göğüsler ve çatlak görünümünde hafifleme için hazırlanan Hedef Bölge Programında ise Perfect Body Göğüs Bölgesi için Sıkılaştırıcı Serum ve Perfect Body Cilt Çatlakları için Krem bulunuyor.

Perfect Body Karın Bölgesi için Sıkılaştırıcı Jel

18426_2.png


Karın bölgesi için sıkılaştırıcı, toparlayıcı ve sarkan cilt rengine ton kazandırıcı jel, silüetinizi yeniden şekillendirmeye yardımcı olur. Her sabah ve akşam cilde dairesel hareketlerle nazikçe uygulanır.
Nisan ayı Fiyatı: 23,90 TL

Perfect Body Anti-Selülit Gece Bakım Ampulleri

17558_2.png


Yağ hücrelerini hedef alan Anti-Dimple Kompleks içeren yoğun serum, selülit görünümünü gözle görülecek şekilde ve etkili biçimde hafifletiyor. Akşamları kalça, basen ve bacak gibi problemli bölgelere masaj yaparak uygulanır.
Nisan ayı Fiyatı: 41,90 TL

Perfect Body Anti-Selülit Gündüz Jeli

18424_2.png


İçeriğindeki Lipo-Burn Kompleks, selülit görünümünü hafifletmeye, cildi sıkılaştırmaya ve vücut hatlarını yeniden biçimlendirmeye yardımcı oluyor. Sabahları dairesel hareketlerle, basen, kalça ve bacaklar gibi problemli bölgelere masaj yaparak uygulanır.
Nisan ayı Fiyatı: 29,90 TL

Perfect Body Canlandırıcı Arındırıcı

18441_2.png


Özel formüle edilmiş arındırıcı, cildinizi selülite karşı etkili bakıma hazırlar. Uygulama sonrası cildinize ipeksi bir pürüzsüzlük verir. Zencefil kökleri problemli bölgelerde cildi canlandırmaya yardımcı olur. Hafif, hoş kokuludur.
Nisan ayı Fiyatı: 18,90 TL

Perfect Body Cilt Çatlaklarına Karşı Etkili Krem

18434_2.png


Çatlaklara karşı etkili krem, çatlak görünümünü belirgin biçimde hafifletir, cildin sıkılaşmasına ve elastikiyetinin artmasına yardımcı olur. Her gün karın bölgesi, göğüsler, basen ve kalça gibi problemli bölgelere uygulayın. Hamilelik döneminde kullanıma uygundur.
Nisan ayı Fiyatı: 23,90 TL

Perfect Body Göğüs ve Dekolte Bölgesi için Sıkılaştırıcı Serum

18436_2.png


Göğüs ve dekolte bölgesi için, 3 boyutlu Toparlayıcı Kompleks içeren, sıkılaştırmaya ve yeniden biçim kazandırmaya yardımcı serum. Günden güne göğüs bölgeniz sıkılaşır ve doğal rengine kavuşur.
Nisan ayı Fiyatı: 27,90 TL


Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst