Organicum Sun Oil

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Organicum Sun Oil, ondan fazla organik yağın bronzlaştıran anti oksidan karışımı. Güneşlenirken doğal bir ürün kullanmak isteyenlere duyurulur.

organicum-sun-oil_04062010115643.jpg


Organicum Sun Oil’ı biliyor musunuz? İçerdiği tatlı badem, havuç, kakao, üzüm çekirdeği, ceviz ve susam gibi organik yağların hücre yenileyen ve onaran yapısı, güneş ışınlarına karşı doğal filtre özelliği ile cildinizin yıpranmadan bronzlaşmasına yardımcı oluyor.

Kayısı çekirdeği, buğday, lavanta, zeytin yağlarının içerdiği vitamin ve mineraller anti-aging etkiye sahip. Değerli esansiyel yağlar cilde hızla nüfuz ederek nemlendiriyor ve besliyor. Tüm cilt tipleri için de uygun.

Alıntıdır!
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Doğal içeriğiyle dikkat çeken marka Organicum, yeni ürünü `Organicum Sun Oil` ile bronzluğu doğallığa taşıyor.

organicum-sun-oil_09072010133831.jpg


Organicum Sun Oil, 10 organik yağın bronzlaştıran anti - oksidan karışımından oluşuyor. Güneşin zararlı ışınlarından hem korunmak isteyen hemde doğal bronzluktan vazgeçmeyenler için özel formülle hazırlanmış Organicum Sun Oil içerdiği bir çok doğal yağ ile güneşten koruyup bronzlaşmanızı sağlarken aynı zamanda da cildinizin nemlenmesini sağlıyor.


Cildiniz hem besleniyor hemde bronzlaşıyor

İçerdiği tatlı badem, havuç, kakao, üzüm çekirdeği, ceviz ve susam gibi organik yağların hücre yenileyen ve onaran yapısı, güneş ışınlarına karşı doğal filtre özelliği ile cildinizii yıpratmadan ve sertleştirmeden doğal bronzluk sunuyor. İçerdiği vitamin ve mineraller sayesinde anti - aging özelliğine sahip Organicum Sun Oil'in içinde ayrıca kayısı çekirdeği, buğday, lavanta ve zeytin yağlarıda var. Tüm cilt tipleri için uygun olan Organicum Sun Oil, sentetik ve tahriş edici hiçbir renklendirici, parafin, paraben, alkol ve koruyucu içermiyor.


Organicum Sun Oil’in fiyatı: 20 TL

Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst