Olmuyor, sensiz olmuyor..

Gülümse

Daimi Üye
Katılım
28 Şubat 2009
Mesajlar
3.793
Tepki
7.105
Puan
113
Konum
istanbul
oks6yd.png
oks6yd.png



109548imissyouso_black4roses.jpg




oks6yd.png
oks6yd.png






Olmuyor..Çiçekler sensiz büyümüyor..Sana mecbur kalmış gün,sensiz doğmuyor..Çaresiz kalan ben değilim..Affet,affet kırdım seni..Bilmeden dokundum yaralarına,bilmeden kanattım affet..Ama öylesine derin ki benim de yaralarım..Buruk hüzünlerim öyle öksüz kalmış ki,kendime bakmaktan göremedim kanayan yanını..

Suskun kalmış hayallere inat,bağırırdım sana..Geliyorum,her zaman yanındayım diye haykırırdım..Ama ben,ben hiç böyle sesler duymadım,anlıyor musun? Kimsenin haykırışları ulaşamadı bana..Ben hep,yalnız kaldım..Hep..Nerede acım olsa,acımın çürüttüğü yer tenhalaştı..Biir baktım,kimseler yok..Sen YOKsun!

Gitmek istemezdim..İnan bana,üzül istemedim..Sadece,bulaşıcı bir hastalığım ben..İçimde beni kemiren her neyse,elimi tutan herkesi kemirmeye başlıyor..Koparıp alamıyorum acımı senden sonra..Bunu istemiyorum,sana zarar gelmesin..Sen var ol,varlığını bileyim,bu bana yeter..Bir de senin yokluğunu kaldıramaz içim..

Çocukluğumun gülümsemeleri,çocukluğumda kaldı zaten..Oyuncaklarımsa,beşiğimde kaldı...Kalbimde gençliğimde kalsın,ne çıkar..Ne çıkar,uyusam sessizce..

''Uzağımda, sen varken seni mutlu etmek..'' Yine de sen var ol..Bana yeter..Gülümse,sev..İnadına yaşa..Benim yarım kalan hayallerimi sen tamamla..Benim sevdalarımı sen yaşa..Bana düşen sevgiyi kopar kalbimden,yalancı bir aşk da olsa yaşadığın,sonuna kadar YAŞA...Unutma,ben istiyorum bunu..Yüreğinin yamalı köşesinin sahibi yani..Benim istediğim gibi yaşa!..Benim için..İçimi kemiren acı için..Olmayanlarım için..Olmasını istediklerim için..Al sevdalarımı,aşklarımı yaşa..Unutma,bunu Ben istiyorum!!...


oks6yd.png
oks6yd.png


 
OP
Gülümse

Gülümse

Daimi Üye
Katılım
28 Şubat 2009
Mesajlar
3.793
Tepki
7.105
Puan
113
Konum
istanbul
Çocukluğumun gülümsemeleri,çocukluğumda kaldı zaten..Oyuncaklarımsa,beşiğimde kaldı..
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst