Okan Bayülgen'e şok cevap!

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Okan Bayülgen'e şok cevap!

Canlı yayın konuğu İlker İnanoğlu'na sorduğu soruya öyle bir cevap aldı ki

573254_detay.jpg

Okan Bayülgen canlı yayınında konuk ettiği İlker İnanoğlu’na ilginç bir soru sordu ilginç bir yanıt aldı!..

İşte ikili arasında yaşanan diyaloglar:

Okan Bayülgen:Bugüne kadar yaptığın en salakça şey neydi?

İlker İnanoğlu:Bu programa katılmak?

Okan Bayülgen, İnanoğlu’nun bu yanıtı karşısında önce donup kaldı ardından “Benim konuğum istediği cevabı vermekte özgürdür” yorumunu yaptı!...

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
kesin o sorudan önce adamı bi şekilde gıcık etmiştir

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.366
Ne diye trip atıyor ki anlamadım sonuçta programı ve okan bayülgeni bilerek geliyor rahatsız olacaksan gelmeseydin millet çok meraklı sanki izlemeye beyefendiyi :hihh: okan bayülgen iyi demiş ağzına laf vermemiş...

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
Nk bende tam tersini düşünüyorum canım

Ya gider ayak niye ters düşünceler oluştu ikimizde..Ne güzel kardeş kardeş geçiniyoduk:kptmya:

Okan çoğu konuğunu hiç düşünmeden canlı yayın karşısında köşeye sıkıştırı sivri laflar sokar hep..İlker iyi yapmış bence:kayris:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Bu programı izledim. Öncesinde hiçbir sorun yoktu. Gayet iyiydi; hatta Fatoş Kabasakal ile baya zıtlaştı Okan. Ben onlardan beklerken İlker neden böyle birşey yaptı anlamadım Gereksizdi yani. :dertli:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Bu programı izledim. Öncesinde hiçbir sorun yoktu. Gayet iyiydi; hatta Fatoş Kabasakal ile baya zıtlaştı Okan. Ben onlardan beklerken İlker neden böyle birşey yaptı anlamadım Gereksizdi yani. :dertli:

belki de fatoşa aşıktır:kptmya: ya da bana hiç söz vermedi die kızmıştır okan yapıyo bazı konukları konuşturmuyo bile

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.366
Nk bende tam tersini düşünüyorum canım

Ya gider ayak niye ters düşünceler oluştu ikimizde..Ne güzel kardeş kardeş geçiniyoduk:kptmya:

Okan çoğu konuğunu hiç düşünmeden canlı yayın karşısında köşeye sıkıştırı sivri laflar sokar hep..İlker iyi yapmış bence:kayris:

Gerçekten ha nazar değdi :kptmya: biz yine kardeş kardeş anlaşırız şekerim sorun olmaz :panter:

Bende onu diyorum ya okan yıllardır hep aynı şeyi yapıyor gelecek konuk onu hesap ederek gelecek oraya adamın tarzı bu yapacak belli yani kaldıramayacaksan gelmeyeceksin ortamı ne germeye hakları yok bence....

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar