Oje Sürme Teknikleri!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
3.jpg


Oje Sürme Teknikleri

Oje sürmek çoğu kadın için yorucu ve marifet gerektiren bir iştir. Özellikle ojeyi sürdükten sonra kurumasını beklemek oldukça zor bir zaman dilimidir. Kadınların zorlanarak sürdüğü bu özelerin dayanıksızlığı ya da kurumasını beklerken bozulması sinir bozucu olabiliyor. Bu zorlanmayı önemek için birçok oje sürme teknikleri bulunmaktadır. Bu tekniklerin uygulanması hem ojenin kalıcılığını arttıracaktır hem de kolay sürmenizi sağlayacaktır.
Kolaylık ve Dayanıklılık İçin Sürme Teknikleri

Ojenizin dayanıklı olmasını ve ojenizin tırnağınıza zarar vermesini istemiyorsanız Bu baz sayesinde tırnaklarınızda ojenizi sürdükten sonra olabilecek kırılmalar önlenmektedir. Oje sürme aşamasına geçtiğinizde fırçaya ojeyi çok almamaya dikkat edin. Daha sonrasında fazla gelen ojeyi alıp şişeye geri koyana kadar geçen saniyelerde bile ojeniz kurumaya başlamış olacaktır. Ve tekrar fırçayı tırnağa sürdüğünüzde ojenin uzadığını göreceksiniz. Bunun yanı sıra tekrar fırçayı tırnağınıza sürmeseniz bile tırnakta kalan fazla oje tam anlamıyla kurumayarak etrafa bulaşacaktır. Ojeyi az miktarda almak da doğru değildir. Bu defa tekrar oje almak için fırçayı şişeye sokup tırnağa oje sürdüğünüzde ojenizin katman bir hal aldığını göreceksiniz. Fırçaya yeteri kadar almak tek seferde iyi bir sürüş sağlamanıza yarayacaktır.

Ojenin kuruduğuna emin olduktan sonra tekrar baz kullanın. Bu baz ojenin dayanıklılığını arttıracaktır. Bunun yanı sıra ojenizin üstüne her gün baz uygulamak ojenizin soyulmasını engelleyerek size daha uzun kullanım sunacaktır.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst