OHT Peptide 3 hızlı etkili Gerginleştirici Serum

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
ABD`de kozmetik dermatoloji alanında çığır açan, gençleşmede hızlı ve etkili bir yöntem olarak sunulan OHT Peptide 3, kırışıklıklarından kurtulmak ve `Genç Olmak, Genç Kalmak` isteyenlerin gözde markası...

oht-peptide-3-hizli-etkili-gerginlestirici-serum_02062010164602.jpg


OHT peptide3 serisinin en özel ürünlerinden biri olan ’’Hızlı Etkili Gerginleştirici Serum’’ cildinizde sihirli bir değişim hedefliyor. OHT Peptide 3 serisinde yer alan bu özel serum,makyaj öncesinde cilde sürüldüğü andan hemen sonra başlayan hızlı etkisi ile kırışıklık ve mimik çizgilerinde gözle görünür biçimde gerginleşme sağlamayı sarkma olan bölgeyi de toparlamayı amaçlıyor.

OHT Peptide 3, kısa bir süre için, biri Gerginleştirici Serum olmak üzere, iki cilt bakım ürünü alışverişine mini seyahat çantası hediyeli…

Sadece yetkili eczanelerden temin edilebilen OHT Hızlı Etkili Gerginleştirici Serum’u ve hediyesini almak için ne bekliyorsunuz ki?

Alıntıdır!
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Cildinizde yaşadığınız en büyük sorunlardan biri kırışıklıklar mı? Yoksa sarkan cilt dokunuzdan mı şikayetçisiniz? O halde sizi peptidlerin etkileyici dünyasına davet ediyorum.

oht.jpg


Peptidler Nedir? Ne İşe Yararlar?

Peptidler cildin iyileşme süresince yaşamsal rol oynayan, vücutta doğal olarak bulunan amino asitleri birbirine bağlayan bağlardır. Amino asitlerse birleşerek proteinleri oluşturur.Bu proteinler yüz kaslarını besleyip destekleyerek gerilmesine ve şişmesine neden olurken, etki mekanizmaları sayesinde kaslar için önemli bir rol oynayarak iyileşme sürecinde önemli yer tutarlar. Fakat peptidlerin bu marifetlerine ek olarak içlerinde destekleyici olarak cilt yenilenmesi ve soyucu niteliklikli AHA’lar (lekelerin hafifletilmesinde etkindirler), vitamin kokteyleri ve çinko gibi elementlerde bulunur.



Peptidlerin vücudumuzdan azalmasının temel nedenleri yaş, çevresel etmenler, sigara ve hormonlardır. Bu azalmayı cildimizde ton farklılıkları, elastikiyet kaybı ve kırışıklıklar olarak gözlemleriz.

Ne Kullanmalı?

Eğer kreminizin etkilerini hemen gözlemlemek istiyorsanız tavsiyemiz OHT Peptide 3 Hızlı Etkili Gerginleştirici Serum. OHT Peptide 3′ ün temel özelliği sürekli bahsettiğimiz peptidlerin, patentli 3 farklı çeşidinden bir araya gelerek kolajen yapımını arttırması. Bu sayede çok daha hızlı etki göstererek kırışıklık ve mimik çizgilerinde gözle görülür bir gerginleşme sağlarlar.

OHT Peptide 3 Hızlı Etkili Gerginleştirici Serum’un eşsiz formülündeki Okra özü ve Amberçiçeği karışımı, ciltte deformasyona uğramış bölgeye hızla nüfus ederek dokunun açılmasını ve gerilmesini sağlarken, tatlı badem tohumu özü molekülleri anında dermis tabakasına bağlanarak kırışıklık görünümünü açarak, yoğun nemlenme sağlar. Yosun özü sayesinde anında sıkılaştırıcı etki gerçekleştirirken, analjezik etkisi ile cildi onarıp, B12 ile hücre enerjisini arttırır. Böylece serum hızla emilir ve etki anında başlayarak etkisini ve 16 saat sürdürür.

Sizde cildinize sihirli bir dokunuşta bulunmak istiyorsanız güzel bir haberimiz var. Sadece yetkili eczanelerde satışa sunulan ve düzenli kullanımında kalıcı etki gösterdiği klinik çalışmalarca ispatlanmış OHT Peptide 3 Hızlı Etkili Gerginleştirici Serum kısa bir süre için hediyeli! Yapacağınız biri Gerginleştirici Serum olmak üzere iki cilt bakımı ürünü alışverişinizde mini bir seyahat çantası sizin oluyor. (Fiyat: 289 TL)

peptide.jpg


Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst