Oğlunun kafasını kesti; iyi hal indirimi aldı

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.775
Tepki
84.411
Puan
113
Konum
İstanbul
1004857_detay.jpg


Oğlunun kafasını kesti; iyi hal indirimi aldı

Geçen yıl boşanmak isteyen kocasına kızıp 11 yaşındaki oğlunu baltayla parçalayan anne, mahkemedeki iyi hali nedeniyle müebbete mahkûm edildi

İstanbul Sancaktepe’de kocasına sinirlenerek baltayla 11 yaşındaki oğlunu parçalayan anne Serengül Kılınç (38), müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Sanık annenin, “Yatakta yatanı oğlum değil bana eziyet çektiren kocam olarak görmüştüm. Ne olduysa kocam yüzünden oldu” savunması ise haksız tahrik nedeni sayılmadı.

Kan donduran cinayet 25 Mart 2013’te yaşandı. Eşinin kendisini aldattığı gerekçesiyle Serengül Kılınç’a “Boşanalım” demesi, oğulları Hüseyin Kılınç’ın korkunç bir cinayete kurban gitmesine neden oldu. Kılınç, eşi ve büyük oğlunun işe gitmesinin ardından uyuyan oğlunun başına balta ile defalarca vurdu. Ardından tuvalete sürükleyerek bıçakla boğazını kesti. Cinayet sonrası mutfaktaki tüp gazı açarak intihar etmeye çalışan anne, hastalanıp eve dönen eşi tarafından baygın halde bulundu.

RUH SAĞLIĞI YERİNDE ÇIKTI

Kılınç’ın akli dengesinin yerinde olduğunun raporlarla belirlendiğini bildiren mahkeme, anneyi, “Canavarca hisle ve eziyet çektirerek öz oğlunu öldürmek” suçundan güttüğü amacı dikkate alarak ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı. Ceza iyi hal indirimi uygulanarak müebbet hapis cezasına indirildi.

HT Magazin
 
OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.775
Tepki
84.411
Puan
113
Konum
İstanbul
İyi hal indirimi mi :ne: hem de böyle biri kadına :ne: Yatakta yatanı kocası sanmış hadi ordan :mad:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst