'O sahne'ye RTÜK ayarı

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.386
attachment.php

'O sahne'ye RTÜK ayarı

Müjde Ar’ın, “Türkiye cam sahnemle büyüdü” diye tanımladığı ‘İffet’in dizi versiyonunun çekimleri başladı. Tecavüz sahnesi, RTÜK’e takılmamak için çok dikkatli çekildi

Müjde Ar’la özdeşleşen meşhur cam sahnesinin çekimleri önceki gün yapıldı.

Milliyet Cadde'de yer alan habere göre , dizinin en can alıcı sahnesi olan tecavüz anının çekimleri, Beykoz Ormanı’nda gerçekleştirildi. Beş dakikalık sahne için öğlen başlayan çekimler gece 02.00’ye kadar sürdü.

Soğukkanlı oyunculuğuyla yönetmen Faruk Teber’den tam not alan İbrahim Çelikol’un Deniz Çakır’la olan tecavüz sahnesi şimdiden tartışma yaratacak.

Yeni RTÜK yasası nedeniyle sahne çok dikkatli çekildi. Cemil’i oynayan Çelikkol, alkollü bir şekilde İffet’e tecavüz ediyor. Cemil, daha sonra pişman olsa da sıra İffet’in intikamına geliyor.

İNTİKAM ALMIŞTI

Senaryosunu Yavuz Turgul’un yazdığı, Kartal Tibet’in yönettiği 1982 tarihli orijinal ‘İffet’te başrolleri, Müjde Ar’la Faruk Peker paylaşmıştı. Filmde, aşkı Cemil’in kendisini otomobilin camına sıkıştırıp tecavüz ettiği İffet, çevresi tarafından dışlanmasının ardından bir intikam oyunu planlamıştı.
Hürriyet

Ekli dosyalar

• 14236814.jpg
    14236814.jpg
    9,2 KB · Görüntüleme: 104

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Benide çok etkilemişti Sadişim :panter:
Fatmagül deki tepkilerden sonra belki o sahnede bir değişiklik yaparlar demişdim ama demek varmış yine tecavüz sahnesi :ilknur:
Ekranlar dizilerden geçilmiyor yine birsürü dizi başlatıldı yine takip edenler zorlanmıyormu merak ediyorum:acep:

acigul

Daimi Üye
Tepki
650
bu tip sahnelerle gençlerede kötü örnek oluyorlar.. diziler öyle bir hale geldiki ailecek oturup izlenmiyor..

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
o sahneyi koymasalarmış keşke gene de bakıcam bakalım nasıl dizi:durbun:

H

Hera

Misafir
O film benide kötü etkilemişti çok üzülmüştüm bakalım nasıl olacak dizi Eski Filmler Dizi Oldu :cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar