Nuxe ‘Soin Anti-Imperfections’ ile kızarıklık, parlama ve sivilcelerle vedalaşın!

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Alkol ve sabun içermeyen doğal formülüyle karma ve yağlı ciltler için geliştirilen nemlendirici “Anti-Imperfection Care”, aşırı yağlanmayı önlerken sivilce oluşumlarını engellemeye yardımcı oluyor.

Doğal içerikli ve hoş kokulu ürünleriyle cilt ve vücut bakımını bir keyif haline getiren NUXE, “Anti-Imperfection Care” nemlendirici ile karma ve yağlı ciltlere özel bakım sunuyor. Cilt yüzeyindeki gözeneklerin görünümünü dengelerken ve cildi nemlendiriyor.

“Anti-Imperfection Care”, içeriğindeki akasya polisakarid ve salisilik asit kombinasyonu ile cilde zarar vermeden daha pürüzsüz görünmesini sağlarken formülündeki yabani menekşe, genişlemiş gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı oluyor, pirinç tozu ve çinko bileşimi yüzeydeki fazla yağı emiyor. Yosun ve bitkisel gliserin ise cildi nemlendiriyor ve sakinleştiriyor. Yumuşak yapısıyla yağlı his bırakmadan kolayca emilebilen nemlendirici cilde mat bir görünüm kazandırıyor.

Gece sivilcelerin üzerine uygulanabilen nemlendirici krem, sabah ve akşam kullanılabiliyor. Paraben ve Fenoksietanol içermiyor.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst